maciekg Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 W malej sieci podlaczonej do routera cisco 1800 chcialbym zablokowac dostep kilku komputerów do internetu. W jaki sposob to zrobic ?
lewy_jelcz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jest takie coś jak Acces List-y. Jeżeli temat jest dalej aktualny do napisz mi PW i prześlę Ci dokładne instrukcji jak to zrobić
krencik Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Hej. Też mogę pomóc jakby co. Kilka dni temu zdałem CCNA i póki co wiedza świeża w głowie. Pozdrawiam
lewy_jelcz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A które CCNA zdałeś? Ja narazie walcze z 3 i jeszcze 2 przede mną
krencik Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No kompletne, ostateczne. Ty pewnie masz na myśli poszczególne levele - jest ich 4. Ja zdałem wszystko i czekam już tylko na certyfikat, idzie z USA ponoć 2 miechy. Pzdr
lewy_jelcz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja narazie mam levele zdane i właśnie teraz ACLki były. Koleś chyba zapomniam, że napisał prośbę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi