Ali89 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam, jak ustawić wtryski BQ w silniku AWX? Na ile stopni ustawić szczelinę, bo szukałem i nigdzie nie mogę info na ten temat odszukać? Teraz mam ustawione 180* i synchronizacja wtrysków na 0 równo. Bipy w grupie 023 : -28 -54 -53 -34. Jakie powinny być poprawne wartości dla tych wtrysków? Pozdrawiam
gar.bik Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja jak zakładałem BQ odkręciłem 225 stopni. Synchronizacja na 0 . Przy tych pompkach BIP masz na minus I spalanie też podskoczy. Musisz korekcję mapy zrobić jak chcesz poprawić. Pozdrawiam
adrian998998 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ali przecież mówiłem Krzyśkowi co i jak na ten temat Wtrysków...
Ali89 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A to z Toba gadal? Ustawilismy te szczeliny na 180* i ustawilem nawet synchro na 0 a te bipy nic. Te mapy to osobna sprawa niz mapa dobierania mieszanki paliwowej? Jak wygladaja poprawne bipy? Daj mi nr na pw to pogadamy
Rekomendowane odpowiedzi