Marynarz____ Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Słuchajcie, we wszystkich tematach poświęconych wymianie wnętrza jest napisane, że chcąc wyjąć siedzisko tylnej kanapy w B6 sedan należy je po prostu szarpnąć do góry i powinno wyjść z zatrzasków. U mnie to nie działa, szarpie do góry z całej siły i siedzisko ani myśli wyjść z zatrzasków. Kanapa się cała wygina ale siedzi na miejscu. Czy coś źle robię lub co powiniene jeszcze zrobić żeby wyjąć siedzisko tylnej kanapy??
walper61 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 włóż rękę pomiędzy siedziskiem i oparciem i podnieś siedzisko do góry - na przemian raz z jednej strony drugi raz z drugiej. Następnie jak będziesz miał podniesione siedzisko to w podłodze /pod siedziskiem/ znajdują się dwa zaczepy, które należy wyszarpnąć do góry. Może to stwarzać trochę problemu, ale jak pokombinujesz to na pewno ci sie uda. Powodzenia.
rav85 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 jak urwiesz mocowania to są w aso po 2,5 zł sztuka
ryfi01 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 jak masz nieskladane oparcie to musisz mocowania od zaglowkow wyciagnac
Fido Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Co ma oparcie i zagłówki do siedziska ???
Marynarz____ Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jak masz nieskladane oparcie to musisz mocowania od zaglowkow wyciagnac nie chcę wyjmować całej kanapy, tylko samo siedzisko a jakby co mam składaną kanapę
cocoo24 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 siedzisko trzeba energicznie pociągnąć, nie ma innej opcji mocowania
Rekomendowane odpowiedzi