grushek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam, mam pytanie jak w temacie, posiadam Audi A4 z 2003r z nagłośnieniem Bose czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest średnica głośników w przednich i tylnych drzwiach?
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 taka sama jak w "nie BOSE" - 160/165 mm
grushek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A czy jeżeli kupie np. te głośniczki http://allegro.pl/item419388943_jbl_gto_6507c_sklep_w_wa_f_vat_kurier_gratis.html lub te http://allegro.pl/item418847976_jbl_gt5_652_nowosc_energetyczne_brzmienie_sklep.html czy będę potrzebował jeszcze jakiś dystansów montażowych czy będą pasowały?
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 tak, będziesz potrzebował :gwizdanie:
qoperek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie spojrzalem ze grushek ma B6 :gwizdanie:
MichałPe Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 a czy ktoś może mi powiedzieć co dokładnie wchodzi w skład BOSE ? albo jakie różnice są pomiędzy standardem? Czy zestaw BOSE jest typu plug&play oczywiście pomijam włączenie Vagiem.... Wywalam stare głośniki, wkładam nowe od BOSE.... w poprzednim wózku miałem nad subem skrzyneczkę w kolorze fioletowym i tam widniał napis BOSE, ale wtedy się tym zupełnie nie zainteresowałem Teraz mam fabrycznego RNS-E w B7... i jeszcze jedno czy BOSE z B6 to to samo? z góry dzięki
paweuu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Przyłączam się do pytania: Czym różni się zwykły system nagłośnienia od systemu BOSE. Czy w zwykłym systemie nagłośnienia znajduje się wzmacaniacz i subwoofer, czy tylko w w BOSE? Ja mam w swojej B6 w prawym nadkolu głośnik i wzmacniacz a na przednich głośnikach naklejkę BOSE, ale coś powątpiewam czy napewno to jest BOSE. Ktoś zwas mógłby mnie uświadomić?
GRazny Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 mam zwykły 8 głośnikowy system + subwoofer w boczku + wzmacniacz... możesz mieć kratki wymienione tylko... jeśli pierdzi przy głośniejszym odtwarzaniu to raczej nie BOSE... różnicy na cichym podobno nie słychać... dopiero jak się podkręci - w BOSE jest po prostu czysto i głośno...
paweuu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Ni bardzo mnie satysfakcjonuje odpowiedź "jak pierdzi to nie Bose :rolleyes:" Więc moze tak, czy Bose jest jakos specjalnie oznakowane? Na wzmacniaczu czy subie?
Rekomendowane odpowiedzi