mAti_brd Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 znacie kogoś kto zajmuje się bądź zajął by się ustawieniem synchro w moim BRD mam +2,63 najlepiej z okolic Dębicy, Ropczyc może być z Rzeszowa
Tommy Gun Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 DIESEL AUTO SERWIS - NAPRAWA WTRYSKIWACZY - RZESZW - Piotr Przybyowicz - SILNIKI DIESLA, POMPY WTRYSKOWE, WTRYSKIWACZE - NAPRAWA, REGENERACJA, SERWIS
mAti_brd Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 DIESEL AUTO SERWIS - NAPRAWA WTRYSKIWACZY - RZESZW - Piotr Przybyowicz - SILNIKI DIESLA, POMPY WTRYSKOWE, WTRYSKIWACZE - NAPRAWA, REGENERACJA, SERWIS dzwoniłem do gościa to mi powiedział że cena zaczyna się od 200zł bo jak to powiedział trzeba rozpiąć rozrząd
Wihajster Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 DIESEL AUTO SERWIS - NAPRAWA WTRYSKIWACZY - RZESZW - Piotr Przybyowicz - SILNIKI DIESLA, POMPY WTRYSKOWE, WTRYSKIWACZE - NAPRAWA, REGENERACJA, SERWIS dzwoniłem do gościa to mi powiedział że cena zaczyna się od 200zł bo jak to powiedział trzeba rozpiąć rozrząd czyli szukaj dalej bo po takim tekscie juz bym tam nie pojechal
mAti_brd Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 DIESEL AUTO SERWIS - NAPRAWA WTRYSKIWACZY - RZESZW - Piotr Przybyowicz - SILNIKI DIESLA, POMPY WTRYSKOWE, WTRYSKIWACZE - NAPRAWA, REGENERACJA, SERWIS dzwoniłem do gościa to mi powiedział że cena zaczyna się od 200zł bo jak to powiedział trzeba rozpiąć rozrząd czyli szukaj dalej bo po takim tekscie juz bym tam nie pojechal nie mam zamiaru tam jechać rozbroją pół auta i skasują parę stów za coś co trwa koło 20-30 minut
Wihajster Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM mój kąt sprawdzony po 1,5 roku od rozrzadu
Slawek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COMmój kąt sprawdzony po 1,5 roku od rozrzadu Pięknie się kąt trzyma A spalanie na kolor FISie nie wzrosło?
Wihajster Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COMmój kąt sprawdzony po 1,5 roku od rozrzadu Pięknie się kąt trzyma A spalanie na kolor FISie nie wzrosło? nie wiem bo przed wymianą rozrzadu było tak samo
mAti_brd Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2014 nikt z podkarpacia tego nie robił?
Rekomendowane odpowiedzi