OGr Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zawiozlem auto do roboty, mam nadzieje ze mechanik sie wyrobi ze wszystkim. Co oprócz montażu hamulcow z eSki, większego turbo i Fmica będziesz tam robil? Zobaczysz, troche sie narobi ale tylko na plus ;-)
Wąski Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Quattro Service chłopcy będą mieli swoje stanowisko podobno z ciekawymi projektami
OGr Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja właśnie się dowiedziałem że raczej kolega nie zdąży z moim autem na czas, więc przyjadę Solarem ;-)
Adik Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja właśnie się dowiedziałem że raczej kolega nie zdąży z moim autem na czas, więc przyjadę Solarem ;-) Zaraz po twoim aucie wjezdza na podnośnik moje wozidlo...
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja właśnie się dowiedziałem że raczej kolega nie zdąży z moim autem na czas, więc przyjadę Solarem ;-) Zaraz po twoim aucie wjezdza na podnośnik moje wozidlo... To mogę Cię zgarnąć jak będę odbierał ;-) ---------- Post dopisany 26-04-2014 at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2014 at 12:42 ---------- Zapowiada sie deszczowe rozpoczecie sezonu :-/
nex Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jak nie przestanie padać to ja odpadam. Żadna mi przyjemność stać w deszczu..
D4NTE Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jak nie przestanie padać to ja odpadam. Żadna mi przyjemność stać w deszczu.. Dokładnie, ale gdyby pogoda była to pasuje się gdzieś wcześniej umówić i razem wjechać?
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja bym sie chetnie z kims zabral kto bedzie jechal.
Lukasz eS. Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja mialem jechac, ale jak bedzie pogoda taka jak teraz to lipa. Mialem wziac synka ze soba, ale nie widzi mi sie jechac w taka pogode...
PABLO Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dokładnie zobaczymy jutro jak będzie z pogodą.
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja bym sie chetnie z kims zabral kto bedzie jechal. jak nie będzie chlapy to pojedziemy zabiore Cie ze sobą
krzysieksza Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 My z nowego sącza ruszamy "Vag konwojem" na kilkanaście samochodów
Lukasz eS. Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Planuje ktos jakas klubowa zbiorke w razie czego przed samym VAGiem ?
krzysieksza Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Coś takiego jest na naszym profilu Fb
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja bym sie chetnie z kims zabral kto bedzie jechal. jak nie będzie chlapy to pojedziemy zabiore Cie ze sobą o której ruszasz jak coś ?
slepy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jest tam jakaś opcja perkingu przed wjazdem i wejścia z buta?, wyszła lipa z kołem, i wpadłbym zobaczyć co i jak innym autem:wink:
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jest tam jakaś opcja perkingu przed wjazdem i wejścia z buta?, wyszła lipa z kołem, i wpadłbym zobaczyć co i jak innym autem:wink: Jak potrzebujesz pomocy przy aucie to daj znać to wpadnę ;-) PS: Na bank można zostawić auto przy krokusie po drugiej stronie i przejście na piechotkę.
slepy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jest tam jakaś opcja perkingu przed wjazdem i wejścia z buta?, wyszła lipa z kołem, i wpadłbym zobaczyć co i jak innym autem:wink: Jak potrzebujesz pomocy przy aucie to daj znać to wpadnę ;-) PS: Na bank można zostawić auto przy krokusie po drugiej stronie i przejście na piechotkę. nie wszystko spoko, auto ogarnąłem tylko jedną felgę mi dali z innym rozstawem:kwasny:, już ogarnąłem temat, tyle że nowa felga bedzie we wtorek:wink: no to tak chyba zrobię, zostawię auto na parkingu i wpadnę na chwilę
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No ładnie. Możemy moje wsadzić bo leżą w garażu hehehehe ;-)
Rekomendowane odpowiedzi