Dj-Pablo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam jak w temacie, potrzebuję informację czy będzie działał inny panel climatronica w moim audi, rozumiem że trzeba go zakodować w VAG'u. Umiem to zrobić, tylko chodzi mi o to czy będzie działał taki o innych numerach. Tzn teraz mam ten Ma troszkę inne przyciski prędkości wentylatora oraz temp. a chcę zamienić na ten. Czemu taka zmiana, ponieważ mój klimatronic nie otwiera wszystkich klap, ciągle są problemy z nadmuchem, piny z tyłu zostały przelutowane, lecz problem pozostał nadal. Stąd decyzja o tej wymianie. Jaki jest kod do kodowania panelu w Vagu? 1,9 TDI 90KM 1Z? 96r. ? Pozdrawiam
marek33 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 podobno ma sie zgadzać numerami lecz ja wymieniłem tak jak u ciebie i tez z przedlift i działa wszystkie klapy chodzą
bystry_p Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 nie bedzie dzialal prawidlowo. przerbialem taki temat. w aucie nie chciala zalaczac sie klima pomimo wszystkich sprawnych elementow. mialem taki klimatronik jaki chcesz zalozyc, tzn przciski plus i minus byly prostokatne lekko zaokraglone. okazalo sie ze w 95 roku bo takie auto posiadalem powinien byc klimatrnik z wklesnietymi przyciskami , po podlaczeniu klimatyzacja zadzialala. tak wiec szukaj takiego z tymi samymi numerami bo beda problemy.
GOLI Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 W razie byś ogarnął temat to chętnie odkupie twój uszkodzony panel, potrzebuje same wyświetlacze bo moim się lekko pękło
Rekomendowane odpowiedzi