Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mironowóz cz.V - A5 8T Sportback 3.0tdi 2 x s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dziś mi koleś podpinał tam jakiś kabelek, wybrał z "media" usb i śmigało

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ----------

Graaaaatulacje Mirek :kox:

Pewnie ją niebawem doprowadzisz do odpowiedniego stanu bo póki co jakoś bardziej kręci mnie czarnulka :tongue:

PS Kto bogatemu zabroni, mieć 2fury na placu :decayed:

Ty mi nie zaniżaj - a C2 :decayed:

Seves dla mnie te białas jest prze kozakiem

Opublikowano

a jak porównujesz jazdę A4 do A5? nie mówię o mocy bo wiadomo, że nie ma co jak na razie porównywać... ale komfort, prowadzenie itd.

Opublikowano
  • Autor

jak na razie to ciężko mi jakoś porównywać bo śmigając skupiam się na elementach wypasu i gadżetach - pomijam już fakt że zakochałem się w sylwetce tego auta ale głównie ma na to wpływ kolor, s-line i zawias - bo musze przyznać przez długi czas strasznie mi się tył tego auta nie podobał - a jak widziałem seryjny zderzak + końcówki wydechu to nie ukrywam wieśniacko to wyglądało

---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:30 ----------

Dlatego wcześniej to zawsze mówiłem że jak A5 to tylko coupe

Opublikowano

Na szczęście zmądrzałeś i wybrałeś sportback :)

Bardzo często się spotykam z pytaniami co do za model Audi. Dużo ludzi myli go z A7.

Opublikowano
... Dużo ludzi myli go z A7.

true :decayed:

---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ----------

w Bukowinie moje auto stało akurat pod oknem naszego pokoju i jacyś fachowcy (nie widziałem kto) stali i dyskutowali o moim aucie "eee tam A5 jest c**jowe, jest duuużo droższe od A4 a jest dla tych których nie stać na A7" :polew:

co racja to racja na A7 mnie nie stać :kwasny:

Opublikowano

A co tu bajerować. Też bym chciał S7, ale jest tak jak mówisz :wink: Co nie zmienia faktu (teraz ostrożnie bo to forum A4 :decayed: ) że sportback jest o wiele ciekawszy w moim odczuciu od sedana A4.

Opublikowano
A co tu bajerować. Też bym chciał S7, ale jest tak jak mówisz :wink: Co nie zmienia faktu (teraz ostrożnie bo to forum A4 :decayed: ) że sportback jest o wiele ciekawszy w moim odczuciu od sedana A4.

i poza tym wcale nie jest droższy...wychodzi podobnie jak a4 doposażysz w to co A5 ma w serii np. podłokietnik, LED itp...

Opublikowano
... Dużo ludzi myli go z A7.

true :decayed:

---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ----------

w Bukowinie moje auto stało akurat pod oknem naszego pokoju i jacyś fachowcy (nie widziałem kto) stali i dyskutowali o moim aucie "eee tam A5 jest c**jowe, jest duuużo droższe od A4 a jest dla tych których nie stać na A7" :polew:

co racja to racja na A7 mnie nie stać :kwasny:

Idąc tym tropem, to A4 jest dla tych, których nie stać na A5..:facepalm:

Mnie się niesamowicie podoba A5, ma piękną płynną linię, do tego jest praktycznie, bo nie trzeba jeździć dostawczakiem (avant:decayed:), żeby przewieźć rower dziecka czy też nartosanki:wink:

Mirek auto masz przepiękne!

Biały jest idealny, kupił bym identyczny, choć mój znajomy architekt twierdzi, że biały to podkład, nie kolor:decayed:

Chociaż ostatnio lideruje u mnie ten piękny niebieski Pokas'a:wink:

Opublikowano

Piekna sztuka z tej A5 Miron. Agent Prowidenta w Kurowie wskoczyl na pierwsze miejsce po tej transakcji:wink::grin:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

co do koloru to nr 1 dla mnie jest czerwony, nr 2 biały a nr 3 niebieski.......................potem długo długo nic i czarny :decayed:

Opublikowano
:decayed:

co do koloru to nr 1 dla mnie jest czerwony, nr 2 biały a nr 3 niebieski.......................potem długo długo nic i czarny :decayed:

Chcesz to Ci mojego odsprzedam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale musi być na rotorach 20 cali z ET26 :decayed:

Opublikowano
ale musi być na rotorach 20 cali z ET26 :decayed:

Max 19" ET30 :wallbash::decayed:

Opublikowano

Miron, tak jak Ci dziś powiedziałem, to jest autko dla mnie a nie dla starego pryka, wiadomo wiek robi swoje i tym też sposobem trochę się odmłodziłeś :decayed:

Fajna bryczka, nareszcie coś w innym kolorze :kox:

Opublikowano

To mówicie,ze A5 sportback,kupują ci,co ich nie stać na A7?

...daje temat do ignorow,brzydze sie biedą

Opublikowano
Miron, tak jak Ci dziś powiedziałem, to jest autko dla mnie a nie dla starego pryka, wiadomo wiek robi swoje i tym też sposobem trochę się odmłodziłeś :decayed:

:grin::grin::grin: faktycznie Mirek nie pasuje do tego autka ,jo by go widzioł w polonezie :grin:

Opublikowano

:grin::grin::grin: faktycznie Mirek nie pasuje do tego autka ,jo by go widzioł w polonezie :grin:

Ciekawe co by tu się pisało jakby to było 3 drzwiowe coupe ...

Opublikowano

Linia karoserii podobna:wink:

Opublikowano

Linia karoserii podobna:wink:

i paleta barw :grin::wink:

Opublikowano

Gratuluję zakupu ;), super się prezentuje, wypasik jak zwykle zacny :). Co do różnic między A4 i A5 wg mojej Mamy (jeździ A5) to stwierdziła, że źle jej się wsiada bo jest bardzo nisko linia dachu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.