piotros100 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich !!!!! Tak prezentuje się na dzień dzisiejszy moja A 4 . Samochód posiadam 3 latka i jestem bardzo zadowolony -- nigdy nie dała ass jak na razie:) Chyba typowy standardzik a może i mniej,czyli: -2-strefowa klima - elektryczne otwieranie okienek tylko przód , tył - korbka = syf:thumbdown: - podgrzewane fotelki to chyba każdy ma;p - i inne Co już zmieniłem? - oryginalne radio na kasetki out , wsadziłem Pioneer'a - jazda bez mp3 to nie jazda:grin: - przyciemniłem szybki - przejście z oryginalnych 15" na 17" Aez Reef + nowiutkie Good Year F1 Asimetric 2 Co planuje zmienić ? - xenonki - tylko obawiam się troszkę bo podobno ścigają za to . Jak to jest z tymi światłami ??? - być może gleba ale to już dalsze plany - lepsze heble - no i wiele innego dobrego ale narazie kiepsko z kasa Acha , troszke mnie poniosło z tymi fotkami - program do powiekszania piersi się przydał Fotki: Oryginał a tu już zabawa na maxa:wink: i wspólne z sąsiadem - pzdr sąsiad Pozdrawiam , szerokości i bezawaryjności
Someonik Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 z xenonem to tak że musisz mieć spryski w zderzaku i wypadałoby mieć auto poziomowanie
DawidGno Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autko całkiem niezłe , felga to już rzecz gustu , a o tym się nie dyskutuje ale źle nie jest Odnośnie reszty się nie wypowiadam, bo mam jeszcze bardziej golasa, nie mam nawet grzanych foteli + zajebiaszcza BLU konsola poozdro
Mithrindil Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 O proszę, kolejna klubowa z Radzynia. Pozdrawiam. Autko spoko, felgi rzecz gustu do xenonów musisz mieć spryski plus samopoziom i wtedy nikt się nie przyczepi. Nie jest to tania impreza ale do wyrezania. No i na pewno efekt jest wart pracy. Do kaseciaka prawdopodobnie mogłeś podłączyć emulator zmieniarki i też byś miał MP3 i ori wygląd + gala maluj ten czarny dół w kolor nadwozia to auto od razu zyska na wyglądzie. Szerokości i bezawaryjności
rafalekx Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może jakiś spot w święta? Ładna A4
Mithrindil Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Spocik spoko, w sobotę w dzień można się spotkać
Sebastianb6 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ładna felga. Jakieś zmiany wnętrza ?
piotros100 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W środku nic nie zmieniałem , a przydałoby się wymienić chociażby pokrętło do zmiany świateł bo poobdzierane. Spocik można zrobić , jestem za. Jakieś bardziej konkretne info dajcie. pozdr
chomiczesq Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 koło fatalne jak i zabawy zdjęciami. fajny kolor auta dokladki w kolor i cacy... wywal te kola bo psuja caly efekt auta...
Mithrindil Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Spot proponuję w sobotę w godzinach ok. 12-14. Miejsce może pałac?
piotros100 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 koło fatalne jak i zabawy zdjęciami. fajny kolor auta dokladki w kolor i cacy... wywal te kola bo psuja caly efekt auta... Wiadomo, jednemu sie spodoba drugiemu nie koniecznie - to tylko kwestia gustu, "dodatki w kolor" -tzn mógłbyś rozwinąć troszeczkę co byś dodał w ten kolor. Jak wcześniej jeden z kolegów napisał , że pomalowanie spodu samochodu pod kolor , a co jeszcze? ---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ---------- Spot proponuję w sobotę w godzinach ok. 12-14. Miejsce może pałac? jak dla mnie może być 12 pod pałacem
DawidGno Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dodatki i spód w tym przypadku chodzi o to samo czyli czarne progi i zderzaki a dokładniej ich czarne elementy .
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 No to sobota 12 pod Pałacem? Ja będę bierz też sąsiada b5ka
lysy1991 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A nie dacie rady zrobić spot w godzinach 16- ? Bo będę w robocie do 15.30
piotros100 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ok to o 12 jesteśmy umówieni:) , sąsiad myślę, że też będzie.. lysy1991 jak dla mnie 12 ok..bo ok 14-15 mam wyjazd do W-wy.
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mi pasuje i 16. Ale spotkajmy się o 12, a następnym razem coś wymyślimy, żeby każdemu pasowało. Jak będzie trzeba to założę temat spotów w Radzyniu w wątku lubelskim: Lubelskie ale na tą chwilę nie ma potrzeby. Marcin (lysy1991) zaglądaj do wątku lubelskiego albo zaproponuj następny termin. Zgadamy się jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi