jacam Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 witam. mam do kupienia fotele skórzane sporty, które chcę zamontować w b7 avant zastępując materiałowe sporty. moje są szare a ze zdjęć tych, które chcę kupić i z informacji sprzedającej wynika, że jest to kolor swing. jak po kodach w książce serwisowej sprawdzić kod koloru ??? ... jeszcze jedno ja mam kanapę dzieloną a te, które chcę kupić nie są dzielone. czy w związku z tą różnicą da się je zamontować ??? pozdrawiam
Marynarz____ Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 da się zamontować, ale kanapa nie będzie ci się składać. Jaki masz kolor plastików we wnętrzu?? Jeśli czarny to masz tapicerkę soul, jeśli szary to swing.
jacam Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2014 dzięki. właśnie mam jasno szarą więc wszystko wskazuje na to, że znalazłem w końcu sporty-szare. widzę, że się znasz w tych tematach. czy roletę przykręcę bez problemu ?
Marynarz____ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 jeśli kanapa pochodziła od kombiaka to tak, jeśli nie to będziesz musiał zmienić plecy w kanapie. Ale jeśli kanapa jest nieskładana to pochodzi najprawdopodobniej z sedana, jeśli tak to nie przykręcisz rolety bez zmiany pleców.
jacam Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 czy jest jakiś problem z demontażem pleców w tych kanapach ?
shakal Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 czy jest jakiś problem z demontażem pleców w tych kanapach ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/przekladka-plecow-tylnej-kanapy-rolete-bagaznika-avant-257063/
treczKu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jacam czy swoje poprzednie fotele masz na sprzedaz? jeśli tak to byłbym zainteresowany. z grzaniem? jaki stan itp?
Rekomendowane odpowiedzi