freegun Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam... Audi A4 3.0 Tdi quatro ostatnio została podniesiona moc z 204 km na 260 km . Chłopaki powiedzieli , że skrzynia więcej nie wytrzyma i jeśli chcę podnieść moc na 320 km to muszę założyć skrzynie Q7. Jednak rozmawiałem z mechanikiem u którego wymieniam olej bo do tej pory nic nie robiłem w aucie mówi , że to jest niemożliwe. Pozdrawiam.
st4yKool Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Gdzie podnosiles moc? Masz wykres? Jaki model skrzyni obecnie posiadasz? 260 KM jak na 3.0tdi to malo.. bez wzgledu na skrzynie.. tapatalk@sgs4
freegun Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Moc podniesiona w Brodnicy a hamownia 4x4 w Toruniu . Wykres podrzucę jak go odnajdę a skrzynia to tiptronik, silnik można kręcić do 300 km tylko skrzynia max do 580 Nm wytrzymuje tak powiedział gość z Torunia i jak chcę więcej mocy to skrzynie od Q7. ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- W tym tygodniu jeszcze usunę dpf i zacznę robić wydech sportowy.
Rekomendowane odpowiedzi