Suli Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Słuchajcie, pilna sprawa. :!: Poszukuje pierścieni dystansujących 5mm do S4 '99 r. w Warszawie lub okolicy. Felgi 18'' Wymienałem wczoraj klocki na nowe (po raz pierwszy od nabycia samochodu) i okazało się, że z przodu po zmianie wszystkich klocków zacisk obciera o felgę. W chwili obecnej mam zmienioną tylko parę klocków wewnętrznych po każdej stronie (bo inaczej bym nie wyjechał). Muszę załatwić to pilnie jeszcze dzisiaj, bo jutro mam wyjeżdzać na zlot. A jak tak dłużej będę jeździł to zjadę sobie tarcze z jednej strony Dzwoniłem do Inter Carsu - nie mają. Gdzie takie coś można dostać, gdzie szukać:?:
Reggi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Suli ..ja swoje 10mm zamawiałem na allegro ..w Wawie niigdzie nie zlalazłem Może jakieś sklepy speudo tjuningowe ?
Suli Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dzwoniłem do kilku - mogą zrobić na zamówienie CZTERY dni robocze :ranting1: Dodatek okazało się, że w Norauto nie mogą mi ustalić zbieżności i kąta pochylenia kół (a są rozqrwione dokumentnie po tych wszystkich zmianach), bo nie mają jakiś rozpieraków Odesłali mnie do ASO :wallbash: Mój wyjazd na zlot staje pod wieeelkim znakiem zapytania Przecież jak pojadę w takim stanie to wrócę bez opon O ile wogółe wrócę Swoją drogą, czy ja mogę jechać tylko z wymienioną tylko wewnętrzną parą kolcków z przodu :?:
rav Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Dodatek okazało się, że w Norauto nie mogą mi ustalić zbieżności i kąta pochylenia kół Naprawiasz swoje auto w Norauto :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi