Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Vectra C GTS 3.2 V6 Automat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna ładna :banan:

Opublikowano
  • Autor
A tak z ciekawości, dużo zabawy by było, zeby zrobic polifta?

Powodzenia w użytkowaniu :)

maska, błotniki , zderzak, lampy :) chodzi o sama morde. Tyl tez ma inny zderzak polift gts badz opc ...

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Talib graty nowej furmanki, niech się spisuje i nie szalej nią na trasie dość udawania policemana :grin:

Środek faktycznie nie robi szału, jechałem taką kiedyś za Poznań z Krakowa po A4kę dla kumpla i na końcu trasy po napierdzielaniu jakie to bee już się przyzwyczaiłem i było w miarę :polew::decayed:

Fajny silnik, ile to ma katalogowo do 100km/h i jaka waga??

Przesiadka z B5 na + :wink:

Powiedz jakie zmiany są po lifcie co zmienili?

W automacie pewnie dość traci na dynamice w porównaniu z manualem ale przecież to wóz nie do ścigania :)

Opublikowano
  • Autor

Katalogowo ma 8 sek do 100. To tylko 211 koni wiec nie jest wyscigowka ale na dynamiczna trase super. Zamykas oczy i nie czujesz wibracji ani nie slyszysz motoru taki plus ponad tdi. No i tansza jazda teraz z lpg :) ...

---------- Post dopisany 25-04-2014 at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2014 at 12:29 ----------

w ASO dostałem dokładke zderzaka pod ori hak więc nie ma już tej szpetnej dziury :decayed::decayed:20140424_184852.jpg

20140424_185522.jpg

wnętrze, pozycje i podświetlenie rejestracji będzie na ledach

20140424_192000.jpg

Opublikowano

ledy zimne czy ciepłe brałeś??

20140430_194746.jpg

towar zabrany jutro koło 8mej jestem w Kato:decayed:

Opublikowano

Dlaczego Audi ma takie LOGO??? OOOO na każde z kółek daje 100tyś km. gwarancji.

Opel skreślił już pierwsze kółko. hehehehe.

Opublikowano

fajna ta policyjna vectra :grin:

---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ----------

żadnego akcentu klubowego nie widziałem:bicz:

Opublikowano

Teraz napisz wszystkim jakimi trasami jeździsz, zeby nie musieli zwalniać na widok vectry

Opublikowano
fajna ta policyjna vectra :grin:

---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ----------

żadnego akcentu klubowego nie widziałem:bicz:

zdaje się,że ma klubową smycz. :decayed:

Byłem pasażerem, fajnie wygląda i jedzie :wink:

Opublikowano

taaaa i koszulkę B5 Battalion:grin:[h=3][/h]

Opublikowano

Autko ogólnie w miarę ale za uja nie przemawia do mnie wykończenie wnętrza:facepalm:

Opublikowano
Autko ogólnie w miarę ale za uja nie przemawia do mnie wykończenie wnętrza:facepalm:

Jak by wyrezać środek z B6 to było by to COŚ:D

Swoją drogą Vectra z zewnątrz :slina:, myślałem o niej nawet szukając B6 ale to wnętrze :facepalm:

No i siedziałem w kinie przewoźnym z tyłu, szału ni ma :grin:

Opublikowano
  • Autor

jeżdże po całej polsce hehehe:decayed::decayed::decayed:

co do wyboru auta głównym aspektem była cena ... pare osób pisało ile mnie to auto kosztowało więć napisze 7500 zł :) A wnętrze... kwestia przyzwyczajenia, mnogość schowków względem b5 mi to rekompensuje :decayed:

Ucho dzięki za dill :decayed::decayed:

powoli coś tam się reza ... teraz wpadnie nowe radio z BT które miałem w B5...

na plus tego auta przemawia spalanie. Wczoraj Sosnowiec - Limanowa autostrada 200 na tempomacie po górach średnia 100 i spalanie z trasy mam 13 l LPG z tankowania :)

Opublikowano

Każdy zamilkł jak napisałeś o cenie

Grzechem było tego nie kupic, a tak żartem chyba na grouponie to auto kupiłeś;)

Opublikowano

Koledzy jesteście zdrowi tak czyt. wasz komentarze odnosnie wnetrza. Środek marki opel to dla mnie hm hm eeee ok odważe sie masakra. Konsola środkowa wieje totalno nudo, plastik w oplu jest jak w koreańskich autach typu tico.

Tomku nie nerwuj sie na mnie. :hi: To moja osobista wypowiedź. :hi: Szacun :hi:

Szkoda że nie poszłeś w strone audi :a4fan:

Tak poza tym kolor jest ok i buda też ładna :wink:

Opublikowano
  • Autor

stała na allegro :) najtańsza, zdjęcia z d*py i ta pojemność która dla zwykłego polaka jest wyrokiem :decayed:

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ----------

Koledzy jesteście zdrowi tak czyt. wasz komentarze odnosnie wnetrza. Środek marki opel to dla mnie hm hm eeee ok odważe sie masakra. Konsola środkowa wieje totalno nudo, plastik w oplu jest jak w koreańskich autach typu tico.

w GTSie jest miękka deska więc nie ma tragedii, półskóra w kuble podgrzewanym jest więc to jakoś wygląda..

w strone audi ? znajdź mi audi w automacie, pb v6, na jakimś fajnym wypasie w tych pieniądzach i min. 2002 r. NIE MA .. priorytety się zmieniły, we wrześniu będe miał córke, a tutaj i bagażnik jest spory i mam ISOFIXa...

autko robi mi mój kolega który pracuje w ASO, przebieg i historia potwierdzona w 100 % :wink:

Opublikowano

stała na allegro :) najtańsza, zdjęcia z d*py i ta pojemność która dla zwykłego polaka jest wyrokiem :decayed:

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ----------

w GTSie jest miękka deska więc nie ma tragedii, półskóra w kuble podgrzewanym jest więc to jakoś wygląda..

w strone audi ? znajdź mi audi w automacie, pb v6, na jakimś fajnym wypasie w tych pieniądzach i min. 2002 r. NIE MA .. priorytety się zmieniły, we wrześniu będe miał córke, a tutaj i bagażnik jest spory i mam ISOFIXa...

autko robi mi mój kolega który pracuje w ASO, przebieg i historia potwierdzona w 100 % :wink:

Twoja kasa Twój wybór jak osobiście jak bym kasy nie miał to bym jeździł 80 b4 a później dozbierał na audi na wypasie. :wink:

Aby Ci pasowało i Tyś był zadowolony :thumbup:

Opublikowano

:facepalm: czepiacie się choćby po za kółkami nie było już innych marek

a prawda jest taka że pakujemy w te .......... kupę kasy i .uj z tego:facepalm:

Tomek za tą kasę auto naprawde fajne i wypasik też fajny a nagłośnienia:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Twoja kasa Twój wybór jak osobiście jak bym kasy nie miał to bym jeździł 80 b4 a później dozbierał na audi na wypasie. :wink:

Aby Ci pasowało i Tyś był zadowolony :thumbup:

Ale ja kase mialem ale wole remont zrobić i przywitac coreczke na swiecie niz pchac w drogie auto nie porownoj vectry c do audi 80 bo to co najmniej zenujace :)

Opublikowano
:facepalm: czepiacie się choćby po za kółkami nie było już innych marek

a prawda jest taka że pakujemy w te .......... kupę kasy i .uj z tego:facepalm:

Tomek za tą kasę auto naprawde fajne i wypasik też fajny a nagłośnienia:thumbup1:

Tu nie chodzi o wyzszosc audi czy wyzszosc wykonczenia audi tylko o stwierdzenie faktu. Wnetrze w oplu to tragedia.

Nawet gdyby ten samochod byl za darmo to i tak wnetrze bedzie tragedią, cena nie ma nic do rzeczy.

ALE zakup jest jak najbardziej zrozumialy. I tego chyba juz nikomu tlumaczyc nie trzeba :kox: