jozek726 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 a ja myslałem że mam fajny wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 damski kolor ale do Ciebie pasuje poza tym gratulacje Panie w czepku urodzony te koleszko bo bede musial ci zrobic krzywde z tym damskim kolorem:grin: a tam w jakim czepku to bylo tylko troszke szczescia hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ładuj do niej czerwoną skórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 pablo ty to nie przestaniesz zaskakiwać czerwona hehehehe no wiesz nie moze byc w zyciu nudno a taki kolorek pieknie wyglada na zywo nie mówię, że nie, a wręcz popieram twoje zdanie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ładuj do niej czerwoną skórkę cos ty w ogole mi sie nie podoba czerwona skora moze wskocza stolki od najnowszej s3:wink: ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- nie mówię, że nie, a wręcz popieram twoje zdanie:wink: ona bedzie troszke inaczej wygladaj jezeli zrealizuje swoje plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWARANT Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Audi piekne Kup plasti laka albo dipa i zobacz jak z czarnym znaczkiem bedzie jak slabo bedzie wygladac to zerwiesz , w co watpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fajna sztuka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Audi piekne Kup plasti laka albo dipa i zobacz jak z czarnym znaczkiem bedzie jak slabo bedzie wygladac to zerwiesz , w co watpie mam plastidipa tylko nie mam zbytnio czasu heheh jak znajde chwilke to sie tym zajme teraz musze ogarnac sprawy ekspluatacyjne:wink: ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Fajna sztuka! dziekuje latwo nie bylo bo takiego czegos sie nie znajdzie na allegro albo otomoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Audi piekne Kup plasti laka albo dipa i zobacz jak z czarnym znaczkiem bedzie jak slabo bedzie wygladac to zerwiesz , w co watpie mam plastidipa tylko nie mam zbytnio czasu heheh jak znajde chwilke to sie tym zajme teraz musze ogarnac sprawy ekspluatacyjne:wink: taaa bo grać w czołgi trzeba jak zobacze, że Ty plastidipa wrzucasz na to auto to nie gadam z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 mam lampy do tyłu po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 mam lampy do tyłu po lifcie poszlo PW ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- nowa rejestracja udalo sie jak w A4 ---------- Post dopisany 26-04-2014 at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany 24-04-2014 at 12:20 ---------- dzis poszla wymiana wszystkich filtrow olej tak ze nastepny krok to wymiana tarcz myslalem ze bedzie trzeba robic swapa ale okazuje sie ze mam oczywiscie 312/282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ładna trója widzę że nawet fis pod kolor nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ładna trója widzę że nawet fis pod kolor nadwozia no baaa fisik pod kolor jest poniewaz niestety ale w a3 nie bylo kolorowych hehe pare rad udzielisz co do detalingu i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Piękne autko :slina:slina: ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Piękne autko :slina:slina: ..... tylko szkoda, że nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie gadaj........odpycha sie na bank przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie gadaj........odpycha sie na bank przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Też od jakiegoś czasu takie 3D wozidełko mi chodzi po głowie .....może tylko na innym paliwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi