Arturoo Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Tak powłokę zetrzesz....ale przecież wyświetlacz dalej sie będzie do normalnego użytku nadawał ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- Nieraz więcej sie traci przez rysy na ekranie niż przez brak owej powłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ale pozniej nie bedziesz jakos matowiec po takim zabiegu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 zostaw ten ekran w spokoju, nic nie zmatowieje ale nie będziesz miał tej powłoki antyrefleksyjnej, lipa będzie, straci na wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 kurde jestem ciekawy jak by był efekt po polerowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 to polerowanie to bardziej ściągnięcie tej warstwy antyrefleksyjnej, ekran już nie będzie taki matowy, ja kiedyś użyłem środek o czyszczenia ekranów, efekt ten sam, ale ja bym zostawił jak jest, pewnie na żywo nie ma tragedii, niestety na fotach zawsze te ekrany wychodzą lipnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dokładnie jak Marcin mówi na foto zawsze jest gorzej z tym ekranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 na zywo jest igla nie ma rys tylko w kacikach widac ze idiota jechal plakiem po calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebe Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wystarczy na ekran przykleić po rozebraniu ramki folię mat i jest po sprawie.Ekran bez skazy i wygląda jak nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Hebe rozbieranie w moim przypadku nie wchodzi w gre moje rece by nie daly rady z takimi delikatnymi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebe Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie przesadzaj przecież Ty nie pijesz;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie przesadzaj przecież Ty nie pijesz;-) ale kto mnie widzial na zywo to wie jak jest hehehe kiedys mnie poznasz to sie przekonasz:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_BB Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fajny trafił Ci się egzemplarz! Też jestem po zakupie A3 Sportback po byłej B6, czy Ty też nie myślisz, że tył jest gorzej wygłuszony? Ogólnie fajniejsza zabawka n miasto niż A4 (chyba nie powinienem tego tutaj pisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Fajny trafił Ci się egzemplarz! Też jestem po zakupie A3 Sportback po byłej B6, czy Ty też nie myślisz, że tył jest gorzej wygłuszony? Ogólnie fajniejsza zabawka n miasto niż A4 (chyba nie powinienem tego tutaj pisać) wyciszenie jest chyba takie samo tylko zawieszenie jest chyba inne i dlatego tlumienie inaczej dziala no zabaweczka fajna i mozna duzo ciekawych modow zrobic:wink: ---------- Post dopisany 19-05-2014 at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany 16-05-2014 at 10:19 ---------- mamy nowego moda zderzak tyl pod kolor dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 grubo, wiedziałem że nie spoczniesz na laurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 jeszcze pare elementow i bedzie cala czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebe Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Teraz dla kontrastu zielone obudowy lusterek i zaślepki od sprysków również.Będzie szatan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 no baaaaaaaaaaaa i to taki zielony jak w zuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 jaki właściciel takie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 jaki właściciel takie auto jescze ci slinka pocieknie poczekaj ---------- Post dopisany 24-05-2014 at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany 21-05-2014 at 22:54 ---------- heja wskoczyl jeden z lepszych modow jezeli chodzi o wyglad czyli zderzak tył od Audi RS3 jak dla mnie jest miazga:slina: a tu jeszcze pare fotek czerwonej besti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Panie to tylko 2.0TDI, żadna bestia ale zdesio zacny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi