grzegorzmen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mam do kupienia sprężyny z amortyzatorami do A4 na tył z oznaczeniami trzy białe i jedna srebrna kropka albo jedna srebrna i trzy białe nie pamiętam. Jakie to będzie zawieszenie i jaka klasa wagowa , może ktoś podpowie bo teraz mam za nisko i chcę podnieść na równo z przodem.Niewiem czy ich brać czy szukać czegoś innego. Gość też nie wie od jakiego silnika , wie tylko że od A4
gabriel_bar Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A więc tak numer OE 8D9511115B , jeden srebrny i 3 białe, 1BE/OYE i OYF
grzegorzmen Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A więc tak numer OE 8D9511115B , jeden srebrny i 3 białe, 1BE/OYE i OYF A tak po Polsku ... miękko nisko , wysoko i twardo , zależy mi na drugiej opcji. niestety na tych kodach sie nie znam. w tej chwili mam 69 przód i 66 tył na kołach 17" a chcę wyrównać
gabriel_bar Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To potrzebujesz spręzyn do zawieszenia 1BA, jakie masz kropki na swoich spręzynach? albo zmęczone albo były zmieniane z tyłu na nieodpowiednie
Rekomendowane odpowiedzi