Opublikowano 3 Maja 201412 l Po BMW e46 Coupe przyszedł czas na Audi A4 B6 2,7 BiTurbo Quattro z 2001 roku, które chciałbym Wam zaprezentować:Autko po zakupie w seryjnym wyposażeniu:-Silnik 2,5 TDI AKE 180KM-Quattro-skrzynia manual 6 biegowa-Czarna skóra-Kubełkowe, podgrzewane, pompowane fotele-Podłokietnik przód i tył-Pełny kolorowy fis-4x elektryczne szyby-Radio CD Concert + zmieniarka + sub w półce-Elektryczne, podgrzewane lusterka-Climatronic dwu strefowy-Pakiet chrom-Pakiet światło-Standardowe rzeczy jak: immo, halogeny, ABS i ESP, centralny zamek, poduchy, wspomaganie.Odrazu po zamianie wymieniony kompletny rozrząd, oleje, filtry, pasek wielorowkowy, rolki itp. (Najpierw obowiązki później przyjemności).Tak wyglądała ,,na dzień dobry", czyli kompletna seria : Mody:2013-Xenon narazie 4300k-Felgi 19" 8", guma 215/35-Dokładka z 1.8T i dwururka-Eibach pro kit-Klapa USA-Gładki zderzak 2014-Ciemne szyby-Lampy led dymione-Kierunki boczne dymione-Ori Navi Audi RNS-E-Felgi Sline 19" 8,5" polerowane wibracyjnie, guma 225/35-Gwint Vogtland-Dokładka z cupry-Chromowane lusterka-Pełen przelot w 2.5 TDI tak to chodziło: -Czarne przednie lampy + DRL i kierunek na ledzie.-Swap na 2.7 BT z S4tak to chodzi i się odpycha na dzień dzisiejszy: -Przepływka z Boscha-Program Sportec na około 300KM - będziemy hamować-Licznik S4 B6-Przód dokładka Sline-Heble zmienione z 312/255 na 345/300 z S42015: -Nowe koło wzór AMG 19" 8,5j guma 215/35 PLANY:-Bixy US-Listwy drzwiowe z eSki-Dyfuzor tylnego zderzaka z B7 Sline-Kierownica z R8/TT/A4 B8/A4 B7 - zobaczymy na co fundusze pozwolą ale raczej R8-Klimatyzowany schowek-Może nowy kolor na przyszły sezon-Recaro-Nowe koło na przyszły sezon-Górny i dolny grill S4-Powietrze Jeszcze pewnie by się tych planów znalazło..Mini sesja z Adamem:Zapraszam do komentowania projektu, jestem ciekaw Waszych opinii pozdrawiam! Edytowane 8 Lutego 201511 l przez camillotychy
Opublikowano 3 Maja 201412 l coś ty zrobił z tą rejestracją z przodu zapraszamy na spota oblukamy na żywo
Opublikowano 3 Maja 201412 l ale ci nie poszło z tą rejestracją mody już konkretne jestem ciekaw co za swap teraz robisz:wink: pytanie jaka rożnica miedzy audi a bmw co zauwazyłeś na plus i minus pytam bo z kumplem się kłocimy
Opublikowano 3 Maja 201412 l Autor Panowie rejestracja przejściowo już od pół roku tak jest.. gdyby nie niebiescy jeździłbym bez jak będzie dokładka z Sline to będzie mała (włoska) na środku a co do Swapu to narazie tajemnica ale jak tylko wróci to się pochwalę, zdradzę tylko że będzie 300+. Różnica między audi a bmw? Jedna najważniejsza, po swapie zapewne się to zmieni ale do tego momentu BMW dawało więcej radości z jazdy - z tył napędem jednak czasami trzeba było troszkę powalczyć i miało to swój urok (tam był silnik 2.5 benzynowy 193km) Po przesiadce audi wydawało mi się jako taki typowy tatowóz… hehe ale już w pełni się przekonałem i bardzo zadowolony jestem A + dla audi? największy chyba za design wnętrza, bmw się chowa jeżeli chodzi o te dwa modele A4 B6 i E46.
Opublikowano 3 Maja 201412 l No to teraz ci się zaczną wydatki Forum to choroba, a lekerstwa brak:facepalm::grin: Rejstracja to kwestia gustu, ale na drodze prezentuje się zacnie:thumbup1:
Opublikowano 3 Maja 201412 l Forum to choroba, a lekerstwa brak:facepalm::grin: +1 Ładny sedanik i nawet fajnie Ci to buczy Do zobaczenia na jakimś zlocie i powodzenia przy swap-ie
Opublikowano 3 Maja 201412 l Autor Customowe ori valeo paski led dostępne na hidretrofit.pl + rezanko
Opublikowano 3 Maja 201412 l elegancki dupowozik:thumbup1: w jakim kierunku swap idzie? 1.9 czy 3.0? chociaż w sumie jak plany są na 300+ to pewnie sam sobie odpowiem na pytanie:grin:
Opublikowano 4 Maja 201412 l Camillo kiedy jakies spotkanko na Tychach Piekny projekcik i wreszcie Audi a BMW chyba tez czasami widze
Opublikowano 4 Maja 201412 l Autor Dzięki Wszystkim za opinie Karol obecnie w aucie siedzi gwint Vogtlanda - w zeszłym sezonie i przez zimę śmigałem na Eibachu Pro kit -30 - straaaaaszny niedosyt był, jak wejdziesz sobie na mojego fotosika to tam są fotki jak auto na tym siedziało. Jaro BMW pojechało do Wodzisława Śląskiego, więc to raczej nie moja coupetka A co do spotkanka na Tychach, można zrobić małego spota jakimś wieczorkiem to ona: ładna pierona była
Opublikowano 4 Maja 201412 l można zrobić małego spota najlepiej w weekend połączony z rezankiem:decayed:
Opublikowano 4 Maja 201412 l Autor W każdy weekend wieczorem/nocą pracuję ale przez dzień.. czemu by nie!
Opublikowano 11 Maja 201412 l Camilo to podaj numer na PW zgadamy sie jakos i pogadamy a gdzie robiles przekladke silnika ??
Opublikowano 15 Maja 201412 l Autor Przekładka się jeszcze robi.. U Nosba ---------- Post dopisany 15-05-2014 at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany 11-05-2014 at 20:37 ---------- W audi już jakiś progres jest.. silnik na miejscu w każdym bądź razie, wydech pospawany jak i kilka innych detali porobionych - Nosb mówi że do końca maja ma wyjechać A tymczasem daily passata zmieniłem na takiego fajnego śmiesznego pomykacza W ładnym stanie jak na 96rok jest więc pierwsze mody to będzie centralny zamek, elektryczne szyby i koło haha