camillotychy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Taaak, sportec już jest Heble będę kupował tak za 2 miesiące, dlaczego mówisz żeby prosiaków nie kupować? Tył na pewno 300 z S4, a przód jeszcze nie wiem - ma dobrze hamować i wyglądać również - na następny sezon wyskoczymy z jakimś fajnym kołem tak co by heble pokazać A Sline zostanie na zimę
Dev Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Taaak, sportec już jest Heble będę kupował tak za 2 miesiące, dlaczego mówisz żeby prosiaków nie kupować? Tył na pewno 300 z S4, a przód jeszcze nie wiem - ma dobrze hamować i wyglądać również - na następny sezon wyskoczymy z jakimś fajnym kołem tak co by heble pokazać A Sline zostanie na zimę Prosiaki to wydumka trzeba cudowac z tarczami przewodami i srubami. Tutaj masz zestaw P&P
camillotychy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 No w sumie racja, mniej kombinacji.. W jakich cenach chodzą takie zestawy na przód? i to jest 4tłok?
Dev Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Tak, to jest 4-tłok. W tej chwili poszły mi wszystkie zestawy ale niedlugo cos wpadnie. Kolor malowania dowolny. Tutaj z ostatniego zamowienia
camillotychy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Okej to za około 2 miesiące się do Ciebie odezwę kolor oczywiście będzie musiał być szatański czerwony
karol18183 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 no ładnie gada s-line znalazłes? ja niestety nic nie widziałem:kwasny:
camillotychy Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Karol, sline już leży w garażu, ale dzięki ---------- Post dopisany 10-07-2014 at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2014 at 20:29 ---------- Samochód odebrany, jeździ i pracuje świetnie! Dzięki wielkie dla Nosb-a za profesjonalne podejście do tematu! Jak najbardziej polecam! Także rezamy dalej, na pierwszy ogień idzie dokładka Sline i jak najszybciej będę chciał ogarnąć hamulce
akjam Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 No mam nadzieje ze już w przyszłym tygodniu zobaczę jak to gada i jeździ
Bieniek Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Dobry mod. Licznik b6 czy b7?? U mnie kurde nie swieci ta dioda oznaczajaca wlaczone mijania
camillotychy Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Opublikowano 14 Lipca 2014 B6 Pewnie się spaliła skubana
akjam Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Gdzieś było już o tym. U mnie też nie świeciła ale po odpowiednim kodowaniu jest tak jak być powinno. Modzik oczywiście in plus.
Rekomendowane odpowiedzi