Iverson Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 weszły z luzem , czy trzeba ostro nabijać , jaka jest przerwa miedzy końcówkami , czy nie ma wogóle
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 AMG made in home garage - lepiej jak w S500 w ogóle rurek nie widać a gang i tak jest milutki Iver zapodaj końcówkę od Cayenne B&B takie wstawia, niech ktoś zrobi VT jak to będzie u Ivera wyglądać
Dibo Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ive nie patrz na pierdółki, jak lubisz dźwięk V8 to wstaw cały wydech taki jak ja mam
topor Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 hehe dibo... tak czu siak w dieslu nie otrzymasz dzwieku V8:d
aju Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Karol jak CI auto brzmi teraz na tym wydechu?
Reniu Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 hehe dibo... tak czu siak w dieslu nie otrzymasz dzwieku V8:d Nie? Alfa romeo 159 1.9 jtdm v8 sound FM transmiter lub nawet V10 Hehe... chora sprawa... głośniki na dach można zadawać szyku
topor Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Karol jak CI auto brzmi teraz na tym wydechu? na zewnątrz przy wysokich obrotach jest cichy basowy pomruk... wewnatrz zas meeega git:D wszystko tak jak bylo plus mega nizszy dzwiek od 2rpm :kox: a zeby nie było OT... Ive szukaj calego tlumika, dzwiek niesamowity... no i koncowki sa dla cinkusow:D
Dibo Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 To fakt że V8 nie uzyskasz, chyba że przez transmitery a zeby nie było OT... Ive szukaj calego tlumika, dzwiek niesamowity... no i koncowki sa dla cinkusow:D Najlepsze podsumowanie zabawy z samymi końcówkami
SoMeS Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ive nie patrz na pierdółki, jak lubisz dźwięk V8 to wstaw cały wydech taki jak ja mam popierdółka? i człowiek z ADRem pod maską to pisze
Dibo Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Może i ADR pod maską ale układ wydechowy mam cały wymieniony, a nie tylko końcówkę
SoMeS Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Może i ADR pod maską ale układ wydechowy mam cały wymieniony, a nie tylko końcówkę co z tego jak tacy jak Ty widzą właśnie tylko tą końcówkę
topor Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 somes nie przsadzaj... mysle ze Dibo i tak ma wiecej mozliwowsci wyciagnicia zajebistego dzwieku wydechu z ADR'a niz my z diesla (mi sie troche udało)... dlatego wg mnie Twoje komentarze sa nieprzemyslane;p
Dibo Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Może i ADR pod maską ale układ wydechowy mam cały wymieniony, a nie tylko końcówkę co z tego jak tacy jak Ty widzą właśnie tylko tą końcówkę Oj SoMeSik wszystko kwestia pieniędzy:cool1: Jak porównujesz seryjnego ADRa to porównuj z seryjnym AFNem Poza tym nie zaśmiecajmy już wątku Ive'a.
SoMeS Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 somes nie przsadzaj... mysle ze Dibo i tak ma wiecej mozliwowsci wyciagnicia zajebistego dzwieku wydechu z ADR'a niz my z diesla (mi sie troche udało)... dlatego wg mnie Twoje komentarze sa nieprzemyslane;p oczywistym jest że dźwięku nie ma co porównywać... ale nie zależy mi na tym tak jak na mocy... EOT
Iverson Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 ale tu ciszaaaaa , kurfa , aż pająki z gołą d*pą biegają.... he , Ragguś , skończyły mi się ściereczki do kokpitu , to rękawem koszuli zawsze se kurzyk ściachnę i jest gites :gwizdanie: no dobra , kuźwa nie na rękę mi to ale musiałem to zrobić...zamówione nówki Fulda Carat Exelero 225x40x18" oooo takie he
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 a już myślałem że zezłomowałeś auto hyhy dobra oponka
Rekomendowane odpowiedzi