Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 avant 1.9 tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź w ASO bo podejrzewam, że cena podobna a będziesz miał pewność. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ok, zacznę od ASO dzięki

Opublikowano

Fajne mody ;) powodzenia przy dalszych pracach ;) Będę miał na oku !

Opublikowano
  • Autor

Dzięki pomału ale do przodu :)

Opublikowano

zch? :)

Opublikowano
  • Autor

Tak :),ale głównie siedzę w Szczecinie.

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

No trudno.....w ZS też się przyda b7 z zewnętrznym S-linem ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak jak mówisz, pomału kończę, myślę, że początek kwietnia będzie finito. Później mniejsze zakupy i przerwa bo trzeba gdzieś pojechać na urlop i parę groszy trzeba zabrać :). A na jesień kolejna porcja pomysłów i modów :)

W dniu 23.01.2015 o 11:04, jhimo napisał:

Zrób od razu końcówki wydechu :)

Będą i końcówki ale to w swoim czasie :). Kończę właśnie pakiet zew. s-line. Niedługo wrzucę zdjęcia. Zamiana kilku elementów w samochodzie robi dużą różnicę :).

Brakuje mi jeszcze takiej ramki od tablicy: Jak ktoś ma na zbyciu to chętnie wezmę w dobrej cenie :).

555555.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Tak jak mówisz, pomału kończę, myślę, że początek kwietnia będzie finito. Później mniejsze zakupy i przerwa bo trzeba gdzieś pojechać na urlop i parę groszy trzeba zabrać :). A na jesień kolejna porcja pomysłów i modów :)

Będą i końcówki ale to w swoim czasie :). Kończę właśnie pakiet zew. s-line. Niedługo wrzucę zdjęcia. Zamiana kilku elementów w samochodzie robi dużą różnicę :).

Brakuje mi jeszcze takiej ramki od tablicy: Jak ktoś ma na zbyciu to chętnie wezmę w dobrej cenie :).

555555.jpg

Ostatnie elementy układanki już czekają na założenie :)

image.jpg

image.jpg

Taka ramka tablicy z blendą kosztuję ok 300 zł jak chcesz to mogę Ci podać namiar do sklepu . Natomiast sama ramka ok 230 zł

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor
W dniu 31.03.2015 o 16:40, marcinch001 napisał:
W dniu 31.03.2015 o 13:54, tomekxp2 napisał:

W dniu 23.01.2015 o 11:04, jhimo napisał:

555555.jpg

Ostatnie elementy układanki już czekają na założenie :)

image.jpg

image.jpg

Taka ramka tablicy z blendą kosztuję ok 300 zł jak chcesz to mogę Ci podać namiar do sklepu . Natomiast sama ramka ok 230 zł

Ok, jak możesz to podaj numer. Nie ukrywam, że wolałbym jakąś używaną, bo 300 zł to dużo za kawałek plastiku. Narazie szukam samej ramki - najlepiej używka.

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Nr ramki 8E0 807 285 AT 3FZ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nr ramki 8E0 807 285 AT 3FZ

Dzięki

Witam, pakiet zew. s-line zakończony (brakuje tylko ramki rej. -już zamówiona). Nawet fajnie to wyszło :)

image.jpgimage.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

wyszło super teraz auto posadzic troche nizej i malina

Opublikowano

Jaki kolor zamówiłeś ramki ?
Nie wiem czy dobrze widzę, ale chyba środek grilla masz w platinium a nie czarny mat ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki. Tak jak mówisz Tazio, trzeba będzie posadzić. Narazie chwila przerwy a później kolejna lista modów wejdzie w życie jak się nic nie zmieni :)

Czarny mat to raczej nie będzie, raczej platinium. Ramkę kupiłem używaną w dobrej cenie i kolor był platinium, napewno nie czarny mat. Tak przynajmniej na zdjęciach widać :). Myślę,że ramka będzie pasowała kolorystycznie. :)

Ramka tab. rej. na miejscu, założona, także jeden etap można uznać za zamknięty. Kolejny wnętrze auta. Już pewne zamówienia zostały poczynione :).

image.jpg

Miała być przerwa a tu znowu coś się zamówiło :), dotarły kolejne zakupy do wnętrza :)

Lampka ambiente:

aaaaaaaaaaa.jpg

lampka_2.jpg

Listwy szczotkowane aluminium od R7 Jarek, super stan praktycznie nowe :) dzięki.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

No prosze choroba widze jak u mnie postępuje:-) pięknie:-) a mam pytanko odnośnie ramki widze że kupiłeś i zamontowaleś,ja też poszukuje takiej tylko z otworami na czujniki parkowania:-) a kupiłeś ją z ta podkładka pod tablice? Jednym słowem komplet składający się z dwóch ramek?

Opublikowano

Ta ramka nie jest w komplecie z blendą cena blendy ok 100 zł a samą ramka ok 220 zł

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor

No prosze choroba widze jak u mnie postępuje:-) pięknie:-) a mam pytanko odnośnie ramki widze że kupiłeś i zamontowaleś,ja też poszukuje takiej tylko z otworami na czujniki parkowania:-) a kupiłeś ją z ta podkładka pod tablice? Jednym słowem komplet składający się z dwóch ramek?

Witam, kupiłem używaną ramkę - cena sporo niższa od nowej. Musiałem ją troszkę przerobić - kolega bubson22 zrobił podobnie - ale jest to do zrobienia i kasa w kieszeni. Jak na pierwszy raz przerabiania ramki wyszło ok. :).

Co do choroby to jak sam widzisz instruktor83 jak już ktoś się zarazi to ciężko się wyleczyć - pewnie coś o tym wiesz :).

Kolejne elementy wnętrza dotarły na miejsce :)

image.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Wyglądają jak nówki .