komoornik Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Chiński set przy automacie zakładałem w 5 minut, bez dodatkowych bajerów jak ciepła woda czy suszarka
amaradaar Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 tak, u mnie był za długi i podcinałem go.. zmierz sobie i porównaj z tym bolcem. ale prawda jest taka, że tylu "kur.." i "chu.." nigdy nie użyłem jak przy montażu tych nakładek Hehe montowalem i w b6 i w b8 i zarowno w jednym przypadku jak i drugim tak jak nie klne zwyczajowo naklolem sie od cholery bo zeby czynnosc ktora powinna zajac 10 minut robic godzine to nic tylko szlag trafia, bolec jest wiekszy ale da sie go wcisnac co prawda zajmie to pol godziny no ale sie da. ja robilem bez wody bez suszarki klalem wkurzalem sie ale zrobilem
simon__75 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 tak, u mnie był za długi i podcinałem go.. zmierz sobie i porównaj z tym bolcem. ale prawda jest taka, że tylu "kur.." i "chu.." nigdy nie użyłem jak przy montażu tych nakładek Hehe montowalem i w b6 i w b8 i zarowno w jednym przypadku jak i drugim tak jak nie klne zwyczajowo naklolem sie od cholery bo zeby czynnosc ktora powinna zajac 10 minut robic godzine to nic tylko szlag trafia, bolec jest wiekszy ale da sie go wcisnac co prawda zajmie to pol godziny no ale sie da. ja robilem bez wody bez suszarki klalem wkurzalem sie ale zrobilem Łooo boziu :) Będzie jazda
amaradaar Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Dasz rade ale przynajmniej wiesz ze to normalne ze trzeba sie napocic ps lampke znalazles ??
simon__75 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Dasz rade ale przynajmniej wiesz ze to normalne ze trzeba sie napocic ps lampke znalazles ?? Tak znalazłem. Wtyczka zamotana w gąszczu instalacji była.
simon__75 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Hehe i naprawione Mozna tak powiedzić
Sztachan1975 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Wie ktoś jakie do tego mamy ??? Na SD Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka mapy sorki Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka mam mapę w nawigacji ale bez polski. Chciał bym Polskę dodać. Audi A4 B8 2010r Pomoże ktoś ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) pisz do wrc laguny na bank ci podpowie co i jak a po 2 gie to nie ten dział Edytowane 9 Października 2016 przez Piotr Czarnojan
Sztachan1975 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 jak go szukać i gdzie ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
simon__75 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 jak go szukać i gdzie ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Tu masz namiar : http://a4-klub.pl/index.php?/user/6401-wrclaguna/ ........a po 2 gie to nie ten dział
Sztachan1975 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 dziękuję. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Wie ktoś jakie do tego mamy ??? Na SD Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka mapy sorki Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka mam mapę w nawigacji ale bez polski. Chciał bym Polskę dodać. Audi A4 B8 2010r Pomoże ktoś ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka ciekawe...... NAVI MMI 3G HDD a mapy z BASIC EU zachodnia
Sztachan1975 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 coś mogę z tym zrobić ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
simon__75 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Opublikowano 17 Października 2016 coś mogę z tym zrobić ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Ja niestety nie pomogę :/ Za cienki w uszach jestem :/
jozek726 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 coś mogę z tym zrobić ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Ja niestety nie pomogę :/ Za cienki w uszach jestem :/ Oj aż tak źle się nie oceniaj
simon__75 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 Wczoraj doszedł mieszek z gałką. Niestety mieszek z szarą nitką ;/Przyjdzie mi wymienić samą gałkę :/Nie przypuszczałem, że zdjęcie obejmy trzymającej mieszek na gałce będzie tak problematyczne :/ Teraz będzie trzeba wydumać jak to połączyć skoro ta zj...na obejma nie jest częścią "do kupienia" :/
amaradaar Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 ehhh a nie ma gdzies gałki na all takiej w koszmarnym stanie...
simon__75 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) ehhh a nie ma gdzies gałki na all takiej w koszmarnym stanie... Chyba poszukam. Ciekawe czy kazda gałka me ten pierscien plastikowy ?????? Popatrzyłem i lipa z gałkami w kiepskim stanie. Edytowane 22 Października 2016 przez simon__75
amaradaar Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 mam gdzieś gałke od a7 w automacie.. jak mi bedziesz przypominał bo dziś miałem zerknąć na nią czy ma taki pierścień to może może.. co prawda gałka w super stanie bo kumpel zmieniał właśnie dla nici .. no ale ja tam jej nie założę a na handel już poł roku leży w kartonie nawet nie wystawiona.. to się coś pomysli
Rekomendowane odpowiedzi