Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

] Nie odpala , mruga kontrolka immobilisera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie. Wczoraj było wszystko Oki ,dziś rano nie mogłem odpalić. Co poradźcie?

Opublikowano

Kolego co prawda w innym aucie ale przypadek może być podobny, miałem opla dzień wcześniej rozpiął się delikatnie kluczyk i nie odpala, mruga kontrolka immobi. załamka gdyż ta sama kontrolka odpowiadała za pompę paliwa diesel (regeneracja 3,5 tyś) czarne myśli i diagnostyka komput. na szczęście błąd immobil. i chwila natchnienia sprawdzam dywanik pod kierownicą a na nim maleńki magnesik z immob. z kluczyka wypadła franca gdy rozpiął się kluczyk, włożyłem i zapalił od strzała.

Opublikowano

Zdejmij obudowę kiery i zobacz czy nie odłączyła się kostka 2pin która jest przy stacyjce.

Opublikowano

Prawdopodobnie problem z pętlą przy stacyjce. Sprawdz połaczenie tej kostki jak kolega wyzej pisal. Dobrze by bylo jakbys podpiął pod kompa i zczytal błędy.

Opublikowano
  • Autor

Więc wróciłem z tyrki i kontrolnie podszedłem odpalić i jak niby nigdy nic odpaliła.Kluczyk sprawdzałem w środku i "kapsułka" jest.Jutro w robocie podłącze go pod VAG'a i zobaczymy co powie. Irytuje mnie to strasznie gdyż nie wiadomo kiedy znów spłata takiego figla...

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------

Prawdopodobnie problem z pętlą przy stacyjce. Sprawdz połaczenie tej kostki jak kolega wyzej pisal. Dobrze by bylo jakbys podpiął pod kompa i zczytal błędy.

Kolego a jak kompletnie wywalić to ustrojstwo?

Tz. Immo

Opublikowano

Można za kilkadziesiąt zł kupić i wlutować emulator immo.

Opublikowano

Może bawiłeś się pilotem zamykanie, otwieranie tak kilka razy to spróbuj zamknąć auto kluczykiem otworzyć i odpalić.

Opublikowano
Może bawiłeś się pilotem zamykanie, otwieranie tak kilka razy to spróbuj zamknąć auto kluczykiem otworzyć i odpalić.
a co ma pilot do immo?? :cool1:
Opublikowano
  • Autor

Jeszcze musiałbym mieć pilota :D

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

Można za kilkadziesiąt zł kupić i wlutować emulator immo.

Jakiś link proszę ...

Opublikowano

Wroce do domu to podesle

Opublikowano
  • Autor

Byłem teraz w aucie i to samo. Tylko że teraz pobawiłem się wkładając i wyjmując kluczyk i po paru minutach odpalił. Jak znam życie to rano juz tak łatwo nie będzie.:kox:

Opublikowano

Pętla na bank

Opublikowano
  • Autor

Jutro jak taczka odpali to na bank się za to wezmę.

Opublikowano

AUDI - Autotronika.pl

Tu masz emu immo :hi:

Opublikowano
  • Autor

Rano trochę siępobawilem i oodpalił. Po 16 podlacze pod kompa.

Opublikowano

daj znac co i jak bo ja mam to samo ;/ wkurza takie cos licznik sprawdzony wszystko ok

Opublikowano
  • Autor

Wyskoczył błąd komunikacji z immobiliserem niestały.

Opublikowano

dobierales sie do petli?? to sie zabierz i daj znac co i jak ja jak znajde chwile czasu to to zrobie u mnie kluczyk odpada bo na 2 jest to samo takze zostaje tylko petla

Opublikowano

Wd40 i jedziesz:) mi pomogło pentla na bank przy stacyjce:) powodzenia:):hi:

Opublikowano
  • Autor
Wd40 i jedziesz:) mi pomogło pentla na bank przy stacyjce:) powodzenia:):hi:

Do czego WD 40 ?