ziko02 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Wymienilem wszystkie wahacze, stabilizatory, drążki i koncowki... Kiera ciezej chodzi... to normalny objaw z racji tego ze wszystko nowe?
Gutterman Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 U mnie w b5'tce tak miałem ze przez kila/set kilometrów troche jakby ciężej chodziło potem albo sie przyzwyczaiłem albo sie ułozyło wszystko
ziko02 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 U mnie w b5'tce tak miałem ze przez kila/set kilometrów troche jakby ciężej chodziło potem albo sie przyzwyczaiłem albo sie ułozyło wszystko Czyli normalny objaw... przed chwila dostalem priv... kolega w b6 tez tak ma. Rowniez jest po wymianie zawiasu.
jacek70 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Tak już jest po wymianie. Wszystko nowe,spasowane - przywykniesz lub znów się wybije i będzie ok.
P1RAT Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Zauważ,że wszystkie nowe części jakie zakładasz do samochodu powodują zmianę w jego pracy. Musisz nabić trochę KM,żeby części przystosowały się do auta i ułożyły we właściwym miejscu. Także nie masz się czym martwić to normalka.
Rekomendowane odpowiedzi