ziko02 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Po wymianie całego zawiasu na przodzie mechanik pojechał na geometrie . Przód cacy... tył nie wszystko mieści sie w tolerancji ale podobno jeździć tak mogę. Nie ustawiał tyłu bo podobno śruby do regulacji nachylenia kół oraz zbieżności tylnej sa zapieczone... i boi sie ze ukręci. Albo mówi prawdę albo lenistwo wzięło górę. Miał ktos z Was problem z tymi śrubami?
mateusz16 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Przy wymianie sprężyn miałem problem z jedną. Musiałem ściągać cała zwrotnice. Dopiero na kowadle puściła.
jaro1768 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ukręcić to może nie ukręci ale rozwali gumę tulejki. Też miałem z tym problem, a że lema tulejki nie są drogie to kupiłem kpl /4szt i nowe śruby, starych nie żałowałem, szlifierka + młotek + podlewanie WD 40 przez kilka dni swoje zrobiły. Te śruby, jeśli długi czas nie ustawia się zbieżności, tak samo zapiekają się w tulejach jak te z przodu w zwrotnicy .
Rekomendowane odpowiedzi