mikulski53 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 czyli z BEX. i one spokojnie wystarcza?? a jakies DP i czy robic cos z wydechem czy go zostawic tak jak jest fabryka
gsekulski Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Gra nie warta zachodu. Komputer+strojenie=1000zł turbinka w dobrym stanie=800zł nowy zawór upustowy+ reszta osprzętu=600zł intercooler= 200zł, montaż oraz pozostałe koszty ok 500zł. Razem 3000zł, ale na bank coś pominąłem i wyjdzie więcej, nawet nie wiem czy wydechu nie trzeba zmieniać a sam końcowy tłumik od 1.8T bodajże kosztuje nowy 450zł. A wyjdzie Ci taka rzeźba, ze nie wiadomo czy w ogóle będzie to dobrze chodzić. Powiem Ci tak po mojemu jak kolega ma wpierniczyć 4-5 tys w taka zabawę to lepiej niech go sprzeda i dołoży tą kase do seryjnego autka z tym silnikiem. Bawienie się w przeloty, doloty, wtryski gra nie warta świeczki. Aby przybyło mu do 150KM potrzebny jest juz chip. Dodatkowo nadmienię, po operacjach z chipem i tuningu są bardzo często problemy z dostrojeniem i działaniem instalacji LPG jeśli kolega ją posiada.
elmo814 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 wiem kto ma 1.8t apu i avj do swapa w bdb kasie, info na pw
mikulski53 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 jednak dalej mi suszy głowe. zna ktos firme z podkarpacia lub niekoniecznie gdzie by zalozyli sportowy walek czy tam walki. lub jakies namiary.
Rekomendowane odpowiedzi