DawidGno Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Witam ! Od czasu kupna auta borykam się z pewnym problemem , a mianowicie po zgaszeniu auta i wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki mrugają mi światła postojowe , podświetlenie zegarów oraz słychać przerywany w rytm mrugania dźwięk od włączonych świateł (buzzer czy jak sie to zwie) . Jaka może być przyczyna ? Chodzi mi o to czy opanuje to sam czy auto musi trafić do elektryka ? Spotkał się ktoś z tym kiedyś ?
elmer80 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Pewnie włącznik świateł fiksuje. Zanim kupisz drugi to po prostu go wyjmij albo tylko odlacz. Bez obaw światła mijania będą się włączać po przekreceniu kluczyka w stacyjce a reszta normalnie.
DawidGno Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Nie mówię że nie , ale dzieje się to w róznych odstępach czasu od wyjęcia kluczyka , czasem dopiero jak wysiadam, raz mruga i piszczy 2-3 sekundy a czasem nawet do 10 potrafi. To wkurza
ahenry1970 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 u mnie tez tak było,, wyłącznik świateł wymieniłem i wszystko ok:banan:
DawidGno Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 No to pozostaje wymienić wyłącznik. Powiedzcie , brać zamiennik czy kupić ORI używkę, oraz czy jak nie mam auto to jak wstawię auto to będzie działać czy trzeba będzie vagiem kombinować ??
elmer80 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kup AUTO. Ja taki mam i jest dobrej jakości. Dokupilem przekaznik za 30 i mam teraz w halogenach dzienne po uruchomieniu silnika.
Rekomendowane odpowiedzi