damian111 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Witam postanowiłem przedstawić swoja czarnulę z którą jestem juz 5 lat.Auto kupiłem od niemca z przebiegiem 200 tys silnik to 1.8 ADR zasilany LPG.Instalacja założona w 2012 roku BRC lata na oleju valvoline 10w40 Auto jest z 1995 roku przebieg na dzień dzisiejszy 305 tys:decayed:Wyposażenie jakie zastałem to Climatronic 2x el szyby 2x poduszki powietrze wsp kierownicy Regulacja kierownicy Sportowe zawieszenie super sport Felgi 18/225/40 Gril kameli Sportowy tłumik Wkład filtra K&N Fotele kubełkowe Alarm fabryczny +domykanie szyb + pilot Lampy tylne w wersji black Lakier LY9B Brillantschwarz Centralny zamek łokieć Elektryczne lusterka ABSAuto po zakupieMoje Modyfikacje Lampy przód Valeo +czarne środki Halo w zderzaku valeo Zaciski 2.4 v6 + tarcze bosch +klocki Zawieszenie eibach pro kit -30 Amortyzatory Kayaba 4 sztuki Felgi 18 wzór s8 polerowane 225/40 oponki:decayed: zrobione Kierownica A3 trójramienna Kratki podświetlane lift Podświetlane Klamki wewnatrz Wahacze master sport Komplet tłumików aluminiowany Usunięty kat Przyciemnione szyby Kompletny rozrząd z pompą wody wszystkie paski co 70 tys Oleje i płyny co 10 tysPlany Xenon+spryski+samopoziom zrobione przysła pora ni bixa Gwint w przyszłości zrobione zmiana na eibach pro kit Fotele z s4 zrobione Lampka burdekówka już jest nabyta:decayed: zrobione Końcówka tłumika dwururka 2x80mm zrobione Rozpórka dolna i górna (dolna) zrobione Może jakiś swapp:decayed: zrobione 180 koni jest Kierunki ala USA Gril polift w czarnym macie zrobione Może lotka na klapę w stylu s4 Lampy tyl ala lift ledowe Dokładni zderzaków w kolor Dwa lustra duże od lifta w kolor zrobione Stan auta dziś Zdjęci robione na szybko przepraszam z jakość Wpadł gril poliftowy w czarnym płysku i końcówka tłumika;) [/uL Wpadł środek pół skóra +nogaro blue + bose od s4 w pełnej elektryce Wleciał swap na 1.8t z małym prezentem reszta zdjęc niebawem Edytowane 14 Stycznia 2017 przez damian111
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Autko ładne ale wymień grill na polift i tylne lampy tak samo bo
Michu B5 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 + za przednie lampy tył jak Arek mówi zmienic autko ładne powodzonka w modzeniu dalszym
Rekomendowane odpowiedzi