jacaq Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Witam, sam montowalem sprzecik, i mam nastepujacy problem jak slucham cicho muzyki to glosniki mi harczą ....jesli jest glosno to jest ok, czego to moze byc wina ? pozdro
sloma7d Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A czy napewno dobrze podlonczyles glosniki? i przydalo by sie sprecyzowac jaki sprzecik ori?
jacaq Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 nie, radio panasonika, glosniki w drzwiach phonocara, wzmacniacz i tuba wszystko zaczeło się jak podłączyłem wszystkie głośniki do wzmacniacza, tube oczywiscie tez. Prosze o rade
Obsession Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Przede wszystkim upewnij się, że dobrze podłączyłeś sprzęt.. z radyjka wyjściem RCA na wejście RCA na wzmaku?:> czy wysokonapięciowe puściłeś? zakładam, że ich nie pomieszałeś Opisz dokładniej dźwięk.. raz napisałeś, że szumi raz, że harczy:> Jesteś pewny, że jak podkręcasz głośność to szum ginie? czy tylko go zagłusza?
Nefryt Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Odswieze temacik :> Bo ja mam nastepujacy problem - wlaczam cb (uniden 520XL) i ustawione jest na optymalny nasluch i wszystko jest ok dopoki nie wlacze radia (stary kaseciak alpine) wtedy cb zaczyna szumiec jakby bylo rozkrecone na maxa a jak tylko wylacze radio to cb tez uspokaja sie. O co cho ?
Rekomendowane odpowiedzi