Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Haczyki, zaczepy roletek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze mi ktos podac nr czesci potrzebne do zamocowania bocznych roletek szyb? Chodzi o same uchwyty, tapicerke z roletka mam, ale bez haczykow, a ja niestety nie umiem sobie znalesc w Etce.

Opublikowano

Cześć ostatnio kupowałem te mocowania w ASO do B6 do B7 powinny być chyba te same Poniżej masz fotkę jak to wygląda z numerem. Do kompletu jak będziesz zamawiał to musisz również zamówić wkręty - niestety przewierca się ramę okna i przykręca się to cudo takim blachowkrętem. Sam jeszcze nie montowałem będę to robił na dniach ale chyba nie będę wiercił ram okna tylko przykleję je jakimś mocnym klejem np. do szyb.

Widzę że masz avanta bo do sedana są jeszcze zajbiaszcze uchwyty wieszaki na siatki z zakupami do bagażnika - takie podwieszane. Naprawdę fajna sprawa :wink:

20140603_232015.jpg

Opublikowano

Dzięki za info, w takim razie zamówię sobie jeszcze te haczyki do bagażnika, koszt pewnie niewielki.

Opublikowano

W bagażniku w avancie haczyki są inaczej rozwiązane i tylko z całym boczkiem.

Robero ja bym nie przyklejał, będziesz miał problem odkleić jak haczyk pęknie. Ja u siebie juz dwa wymieniałem.

Opublikowano
W bagażniku w avancie haczyki są inaczej rozwiązane i tylko z całym boczkiem.

Robero ja bym nie przyklejał, będziesz miał problem odkleić jak haczyk pęknie. Ja u siebie juz dwa wymieniałem.

No właśnie nie chciał bym wiercić ramy co prawda jak jest wieszak na miejscu to nie widać dziury ani blachowkrętu a Ty u siebie wierciłeś jak w ori ?

Opublikowano

Ja mam tą opcję od fabryki i też jest wywiercone. Śrubki nie widać, bo jest schowana i zamknięta klapką.