zwalowy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 pod zbiorniczkiem chlodzenia,doslownie w jego denko wcisniety mam jakis czujnik...w jakim on celu? za glowica jest krociec wodny a w nim 2 czujniki ktory jest od czego? kolejna sprawa...wpielem sobie vaga i sprawdzilem wskazania przepustnicy to bez nacisku wskazuje 2,60 a kiedy decha 87,23 czy to prawidlowe?
pioteros Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 prawidlowe czujnik w zbuorniczku jest od poziomu plynu a obydwa za glowica sa od temperatury plynu
zwalowy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 no to lol bo nawet jak go wyjme to nic sie nie dzieje na tablicy:D a ktory od czego dokladnie....zapewne jeden jest od malego obiegu a 2 od duzego pewnie co?ale ktory to ktory pytam bo vag mi wyswietlil blad 16500(sporadyczny pisze) od czujnika temp silnika
pioteros Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 jeden idzie do licznika... drugi moze do klimatronika albo do ecu prosto po 97 roku zastapiono obydwa jednym
zwalowy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 ma moze kolega wartosci rezystancji tych czujnikow?lwie moze ktory od zegarow?lewy czy prawy?
pioteros Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 nie wiem nigdy mnie to nie obchodziło bo mam jeden znajde chwile to sprawdze gdzies ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- powiedz jakie mają kolory i kazdy z nich ile pinow
zwalowy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 ajjjjc kolorow nie pamietam...wiem tylko ze sa dwa jeden niebieski a 2 czarny chyba(ale wszystko chyba) a ile pinow to zabij mnie......dzia za fatyge
Rekomendowane odpowiedzi