zibun Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 szukam magika w Toruniu lub okolicy, który ogarnie Navigation Plus w a4,problem jest tego typu ze nie chce wciagnać płyty...
zibun Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 nie wciaga płyty,gdy ja che wsunać do Navi
Tom A4 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 napęd jest pusty czy siedzi coś wewnątrz ?
Tom A4 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 chodzi mi oto czy wyjęta została poprzednia cd ?
zibun Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 navi jest puste nie ma w niej żadnej CD.. ja jak i poprzedni właściciel nie używał jej,aż w końcu chciałem wsunąć płyte z mapami i nic sie nie dzieje ;(
Tom A4 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 jak wyciągnięta została poprzednia cd ? ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- wiesz jak wyjąć cd z navi ?
zibun Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 nie wiem czy była kiedy kolwiek jakas płyta... tak wiem,ale navi nie reaguje
Tom A4 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 no to wszystko wskazuje na uszkodzenie mechanizmu cd albo masa innych żeczy bez demontażu navi z auta i rzebrania trudno powiedzieć co jest uszkdzone. Diagnostyka navi była robina ?
zibun Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 nic nie było robione jeszcze narazie szukam osoby która to ogarnie... bo jesli cena naprawy ma przekroczyc lub zblirzyc sie do ceny zakupu drugiej navi to sobie odpuszcze
Tom A4 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Moge ci tą navi sprawdzić ale wymaga to wysyłki do mnie.
airbob Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 A da się wsunąć płytę tak do połowy ? W pewnym momencie będzie lekki miękki opór. Jeśli nie będzie szła, to znaczy że mechanizm jest w pozycji "płyta w środku" chociaż wcale jej tam nie musi być.
zibun Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 opór jest ale nic sie nie dzieje ,wsadzam prawie cała cd i nic ..
Rekomendowane odpowiedzi