bibiak Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Aktualnie znajdują się w stadium wymiany przedniej szyby i zastanawiam się, czy przypadkiem nie dałoby się skorzystać z okazji i zamontować wersję z funkcją defrost aczkolwiek potrzebuję informacji, czy to w ogóle jest możliwe i z jakimi dodatkowymi krokami może się to wiązać. Czy ktoś przeprowadzał takiego moda ?
jacek70 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Szyba taka występuje tylko w ori i jest b.droga. Ale kto bogatemu zabroni. Do tego potrzebny jest jeszcze moduł.
bibiak Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Moduł? Masz na myśli przycisk na panelu środkowym, czy sterownik ?
wrclaguna Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 w B8 nie ma takiej opcji ani szyby
bibiak Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 No to sprawa się wyjaśniła. Dzięki Panowie. Przemiła Pani z PZU zapytała mnie o informacje, których nie znam. Może ktoś mi powie: 1. kolor szyby? 2. czy jest pasek na górze i jaki jest kolor? 3. czy jest pasek ofsetowy dookoła szyby? 4. czy czujnik deszczu jest doczepiany, czy doklejany? 5. czy antena jest zintegrowana z szybą? PR-Code dla mojej szyby to: 4GF = Windshield in heat-insulating glass
Rekomendowane odpowiedzi