MIIKEW Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 witam jak w temacie, mam takie coś wystające z naviewu na środku pod szybą, koloru fioletowego, nie wiem czy to jest ten sensor deszczu ale jak narazie nie udało mi sie sprawdzić czy to działa czy nie (nie wiem jak ) w jakiej pozycji powinna być manetka od wycieraczek żeby ten czujnik działał ? pozdro
chudineze Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Z tego co się orientuje to jest to czujnik nasłonecznienia (temp) do klimatronika a nie czujnik deszczu.
MIIKEW Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 hehe ok, bo na allegro stoi coś takiego i sie nazywa czujnik deszczu
elmek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 czujnik deszczu powinien byc tam, gdzie masz mocowane lusterko do przedniej szyby (o ile mi wiadomo).
MIIKEW Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 ee to pewnie nie mam, ale co chwile dowiaduje sie nowych rzeczy o mojej bryczce więc spoko jest
kepasa Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 w b5 chyba wogóle nie było czujnika deszczu/zmierzchu...
czaki22 Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 w b5 nie bylo czujnika deszczu, goscie na allegro nie maja pojecia co chce sprzedac
Rekomendowane odpowiedzi