mateu52 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam mam audi a4 zwykły 1.8 i od jakiegoś czasu wyskoczył mi błąd, byłem na kompie to mam 2 błędy na raz a mianowicie: 1. Bogata mieszanka, a 2 to uboga mieszanka. Nikt nie wie co może być każdy wymyśla co innego jeden mechanik mówi ze to, drugi się śmieje i mówi co innego ktoś może spotkał się z takim błędem i vo może być eh?
mlody24wp Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 miałem taki błąd po zakupie auta tylko nie pamietam który z tych dwóch , po głebszej analizie zauważyłem że auto łapało lewego powietrza rura z od filtra powietrza nie była skrecona przy przepustnicy tzn. obejmka podczas odpalonego silnika kręciła sie na rurce . Po skreceniu bład wykasowany i do tej pory sie nie pojawił!!!
mateu52 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Coś ktoś jeszcze podpowie a twoja wypowiedź sprawdzę :-)
ja74687 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Sprawdź szczelność dolotu i czystość przepustnicy, to na początek jeżeli wszystko będzie dobrze to do spr. logi przepływki i sondy.
Arkadiush Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja mam tak samo i jeżdżę na gazie i to jest że tak określę stały błąd u mnie nie przejmuj się tym
Rekomendowane odpowiedzi