Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Trasa ostrów mazowiecka - krynica morska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

światełka jedne za wiaduktem a drugie na skrzyżowaniu na Ciechanów i uwierz mi że nie jest tak słodko w okresie letnim

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jestem z okolic Sokołowa podlaskiego i bede zbierał sie za miesiąc do krynicy morskiej ,

jaką trase możecie Panowie polecić ?

do ostrowi mazowieckiej dojadę znajomą drogą a dalej ?

Pytam bo jazda na glebie 18` i profilu 35 to nie jazda:grin: najlepiej jakąś główną trasą.

Doradźcie coś :D

Opublikowano

Q7? :grin:

Opublikowano

ostrów -> mława i w mławie się wpieprzyć na e7 ?

Opublikowano

Jechałem w tamtym roku tamtą drogą, nie było tragedii, uważaj bo w Ostrowie (ostowii?) Mazowieckiej dostałem mandat od ITD, nawet nie wiem gdzie sie zaczaili a przyszlo zdjatko, strasznie tam duzo fotoradarów. Jak dajesz rade latać po Kostkach, Skibniewie Dybowie i innych miejscowosciach to polecisz spokojnie tą trase. Pozdro

Opublikowano

Jeżdzę na zasadzie zapamiętania dołków u mnie :D no ale dzięki za odp czyli taką trasę machniemy :)

Opublikowano

Jesli chcesz jechac prosto do Mlawy,to opcja przez Pszasnysz duzo lepsza,bo na Ciechanow mocno pofaldowany asfalt. Najwygodniejsza jest trasa Wyszkow,Seroc,Zakroczym i dopiero na 7-ke,czasowo bedzie prawie,to samo,bo droga rowna i spokojnie sie jedzie.

Opublikowano

GILI dzięki za konkret odpowiedź :) oto właśnie mi chodziło. jak ktoś jeździ to wie..

<piwo>

Opublikowano
  • Autor

dawaj przez Mławę to ominiesz spore zatorki na światłach,bo jadąc od Płońska do Mławy i przez nią to postoisz troszkę a tak wyskoczysz na drugich światełkach i będzie git bo ominiesz co najmniej 3-4km korków na E7 :wink: rzecz jasna tak się dzieje w każdy wekend a nie wspomnę już o długich wekendach

Opublikowano

Jestem z Elbląga i średnio 3 razy w roku latam do ostrowii mazowieckiej. I polecam z ostrowii przez Różan maków mazowiecki do Przasnysza z Przasnysza do Mławy. Tam wylot na 7-ke i w nowym dworze gdańskim na Stegna i później prosto prosto prosto i Krynica :-) ta droga jest jak dla mnie AZ w niewiarygodnie dobrym stanie jak na Polskę. Jedynie pomiędzy miłomłynem a Ostróda na 7-CE jest trochę pofalowany asfalt ale jeszcze daje radę :-)

Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

dokładnie droga jest spoko:wink: tylko od początku lipca do końca sierpnia i w tym bitwa pod Mławą i wszystkie popołudniowe piątki w kierunku morza jak i na powrocie wieczorkiem w niedzielę to Mława jest zayebana totalnie

Opublikowano
dawaj przez Mławę to ominiesz spore zatorki na światłach,bo jadąc od Płońska do Mławy i przez nią to postoisz troszkę a tak wyskoczysz na drugich światełkach i będzie git bo ominiesz co najmniej 3-4km korków na E7 :wink: rzecz jasna tak się dzieje w każdy wekend a nie wspomnę już o długich wekendach

Korki przed Mławą? No przestań tam są jedne światła i zawsze w miarę idzie. Jak żyje to od Płońska do Mlawy nigdy nie stałem. Dalej się zdarza. Ogólnie 7mka już coraz lepsza:good: