vp-tdi Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 ale nie tak jak doradzał mi vp-tdi tylko normalne do a4 b5 quattro ponieważ przy zepsuciu spężyny mam gwarancję itp. chyba do bramy masz tą gwarancje,ludzie to mają fantazje , musiałbys kwit pokazać ,że ci firma zamontowała i zanim uznają tą gw to auto ci zgnije pod blokiem i sie nie doczeka. z paska b3 jak bys kupil ori to one auto przeżyja
Wookashek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam. Mam pytanie otóż posiadam Audi A4 B5 2.8 Quattro Avant z 97r. 1)Chciałbym zapytać czy w każdej Audi z napędem Quattro tak "dziwnie" siedzi tył ? 2)Planuję podnieść tył za pomocą gum usztywniających tylko nie wiem jakie miałbym kupić i czy pomogły by one coś czy nie. Pozdrawiam
vp-tdi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 lepiej sprezyny z passata b3 kombi wsadz ,sa mega sztywne wiec tył ci pojdzie do góry ,żadnych gum dla własnego bezpieczenstwa bym nie wkladał
gabriel_bar Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam. Mam pytanie otóż posiadam Audi A4 B5 2.8 Quattro Avant z 97r. 1)Chciałbym zapytać czy w każdej Audi z napędem Quattro tak "dziwnie" siedzi tył ? 2)Planuję podnieść tył za pomocą gum usztywniających tylko nie wiem jakie miałbym kupić i czy pomogły by one coś czy nie. Pozdrawiam Jesli chodzi o gumy w zwoje sprężyny to lepiej odpuść, co innego guma podoba do tej w zawieszeniach 1BR, między sprężyną a budą. A jeśli chodzi o wysokość to powinno byc przód i tyl na tej samej wysokości 1BA 69cm, 1BE 67cm do błotnika
Wookashek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 A więc tak dzisiaj rano robiłem wahacze górne przednie i zaraz po tym pojechałem na zbieżność aby ustawili ją. Niestety ku mojemu zdziwieniu powiedzieli że nie bardzo ma to sens gdyż po wymianie sprężyn trzeba będzie od nowa ustawiać. Zamówiłem już 2 tylne sprężyny ale nie tak jak doradzał mi vp-tdi tylko normalne do a4 b5 quattro ponieważ przy zepsuciu spężyny mam gwarancję itp. Czy przy wymianie sprężyn warto też coś wymieniać abym nie musiał 2 razy rozbierać tyłu ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi