bartekw2 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Uszczelki na deklach są wymienialne:wink:nie dawno sam się dowiedziałem Szukałem tych uszczelek w Gordonie, intercars i nie mają ich. Zostaje pewnie Aso
Wegor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Siemanko wszystkim . Jakiś czas temu zapaliła mi sie kontrolna od wtrysku stało sie to rano jadąc do pracy . Po pracy zajechlem na stacje zatankowalrm ON verva i po kilku km kontrolka zgasła sprawdzałem silnik i wiem ze 1 i 3 jest delikatnie opocony . Czy to mogło byc spowodowane słaba jakością paliwa, czy mam sie szykować na wymianę wtryskow .
KrzysiekA4 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Błąd wisi z pewnością na VAG-u:wink: pokaż błędy i korekcję wtrysków,z pewnością się wszystko wyjaśni:wink:
Wegor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ok postaram sie to szybko sprawdzić . A co sądzisz o tym opoceniu na 1i3 wtrysku, da sie to jakoś uszczelnić .
KrzysiekA4 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Uszczelki na deklach są wymienialne:wink:nie dawno sam się dowiedziałem
bartekw2 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Uszczelnilem wtrysku na pokrywie zaworów. Uszczelki dostalem od prywatnego gościa z allegro. Gościu ma formę i chyba odlewa te uszczelki. W każdym razie uszczelki się sprawdziły. Nie trzeba wymieniać całej pokrywy Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi