michałswd Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Hey , na dniach musze "ożywić" illuminacje klamek w moim b7 pytanko do Was jak prawidłowo sciągnąc tapicerke z drzwi w b7
amaradaar Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 tutaj masz temat pamięci ale jest rysunek demontażu tapicerki http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-instalacja-modulu-pamieci-ustawien-fotela-kierowcy-lusterek-107573/
Robero321 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nawet przy prawidłowy zdjęciu boczków mogą popękać zatrzaski. Zaopatrz się w nie przed zdjęciem ...
amaradaar Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nawet przy prawidłowy zdjęciu boczków mogą popękać zatrzaski. Zaopatrz się w nie przed zdjęciem ... dokładnie a generalnie są nawet zdania ze po zdjęciu aby nic nie piszczało wymienić wszystkie na nowe.. no ale to chyba trzeba mieć troszku pieniążków
michałswd Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Chlopaki a takie pytanko skad i jakie zatrzaski
maramass Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 na allegro ja przy ściąganiu nie połmałem ani jednego także powoli z godnie z instrukcją i powinno być oki
tekilus Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Romixa spokojnie dostaniesz zatrzaski do drzwi, a jeżeli chodzi o demontaż to możesz delikatnie śrubokrętem podważać i powinno ładnie puścić. Tapicerka drzwi jest dość sztywna i ładnie trzyma zatrzaski
Robero321 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja kupowałem w Aso jakies nie duże pieniądze a przy wszystkich boczkach pękło koło 8 szt. dużych i 4 małe a starałem się jak z jakiem obchodzić nie ma na to reguły.
Rekomendowane odpowiedzi