Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ ALL B6 ] A4 AVANT by Tomi..BRD..FMIC..Eibach Pro Kit..Heble 320/288

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepsze takie niż stal ;)

Opublikowano

No i fajnie ... Felunek elegancki... Myśle że z jakości malowania będziesz się cieszyć długo ... Tylko uważaj na krawężniki haha

Powered by LG G3s

bez przesady, miałem to samo koło, 4 sezony po renowacji i ani ryski nie było na rancie :grin:

przy 225/40 spokojnie mozna pod krawęznik podjechac bez obawy o porysowanie

Opublikowano
  • Autor

lepsze takie niż stal ;)

To na pewno :) ale to raczej zmiana wymuszona pod większe hamulce...

No i fajnie ... Felunek elegancki... Myśle że z jakości malowania będziesz się cieszyć długo ... Tylko uważaj na krawężniki haha

Powered by LG G3s

bez przesady, miałem to samo koło, 4 sezony po renowacji i ani ryski nie było na rancie :grin:

przy 225/40 spokojnie mozna pod krawęznik podjechac bez obawy o porysowanie

Tych poprzednich nie zajechałem to myślę że tu tym bardziej, a świadomość że są świeżo lakierowane to będę się trzymał z dala od krawężników :grin::grin:

Edytowane przez Tomi_81

Opublikowano

Felunki eleganckie, w sumie takie same sety felg, jak u mnie. :D Bardziej niz wjezdzanie na krawezniki to tu chodzi o PODJEZDZANIE DO kraweznikow, bo to tak im mozna narobic wieksze kuku. Z reszta no, nie oszukujmy sie, ale profile 40-35 nie koniecznie sa przeznaczone do aut, ktore lataja po kraweznikach. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

20150310_151918.jpg20150310_151934.jpg20150310_151953.jpg

No i założone :decayed:

Pany jakie dystanse proponujecie aby to ładnie spasiło a nie wystawało ....

Opublikowano

No Panie, to trzeba sobie pomierzyć ile tego dystansu potrzeba :decayed: ogólnie dobrze siadło :wink:

Opublikowano
  • Autor

Trza będzie sprawdzić :) ale z tego czytałem spokojnie dystans na przód 11mm a tył 15mm i powinno być ok...

Opublikowano

Kolego, przy 8 calach i et35 mi brakowało 5mm na przód i 10mm na tył, ale najlepiej zmierzyć, łata, miara i wyjdzie ile brakuje

Opublikowano

Trza będzie sprawdzić :) ale z tego czytałem spokojnie dystans na przód 11mm a tył 15mm i powinno być ok...

Akurat wszystko zależy od zawieszenia, im niżej tym inaczej to wygląda. Zmierzyć najprościej i takie kupić.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do tego co jest teraz to na przód bym dał 8mm, a na tyłek z 15mm, tylko że te 8mm to bez centrowania i na przedniej osi przy wyższych prędkościach może okazac się "wkur...zające" ...

Opublikowano

Do tego co jest teraz to na przód bym dał 8mm, a na tyłek z 15mm, tylko że te 8mm to bez centrowania i na przedniej osi przy wyższych prędkościach może okazac się "wkur...zające" ...

czemu w********ce?! Na 8mm z przodu spokojnie koło siądzie na piaście, tym bardziej, że ma ori felgi bez pierścieni centrujących :)

...a i oczywiście ładnie się to ogląda...czyt, wątek :decayed:

Opublikowano

Przy dystansie 8mm wejdzie jeszcze koło na piastę ?? :eusathink:

Opublikowano

np w b5 nawet przy 10mm łapie się jeszcze koło na piastę...fakt faktem, trzeba pomóc sobie troszku nogą...trzyma jeszcze ze 2 mm :wink:

Opublikowano

Az sobie kiedys sprawdze, w golfie przy 5mm juz bylo ciezko z tym, zeby sie felga trzymala na piascie, no i przy predkosciach powyzej 130 bardzo drżała kiera.

Opublikowano
  • Autor

Dobra hamulce 320/288 już są do tego komplet nowych tarcz i klocków plus nowe osłony tylne i przewody w oplocie wszystko od Dev_a

20150330_121641.jpg

Jedynie kolor jest :facepalm: nie jest to żółty o jakim myślałem...

Opublikowano

Dobra hamulce 320/288 już są do tego komplet nowych tarcz i klocków plus nowe osłony tylne i przewody w oplocie wszystko od Dev_a

20150330_121641.jpg

Jedynie kolor jest :facepalm: nie jest to żółty o jakim myślałem...

W takim kolorze miałem za młodu komara :decayed:

Bliżej mu chyba do zielonego jak do żółtego, ale jak tak patrzę to taki niepowtarzalny kolorek, ma w sobie coś :wink:

Opublikowano
  • Autor

W takim kolorze miałem za młodu komara

Dzięki ;)

Bliżej mu chyba do zielonego jak do żółtego, ale jak tak patrzę to taki niepowtarzalny kolorek, ma w sobie coś

No jak dla mnie to bardziej w seledyn wchodzi...no faktycznie ma coś nie jest żółty :grin::grin:

Opublikowano

daltoniści... :grin:

...a tak serio kolor to tak między żółtozielonym, jaśminowym a miętowym :decayed:

...i ja bym nie zmieniał, bo na pewno nikt go nie ma :wink: i nikt Ci nie będzie gadał, że czerwony...będzie szybszy :grin:

a tak właściwie to jest zieleń wiosenna... :)

Edytowane przez Polko_V

Opublikowano

No sraczunia ladna wyszla. ;)