kinimod39 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam aktualizowałem MMI 3g Basic i już po ostatnim restarcie nie uruchomiło się jest czarny ekran, radio nic nie chodzi. Może wie ktoś jak temu zaradzić??
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Uwalony sterownik z reszta to juz nie pierwszy przypadek . Niestety duzo jest na necie plikow specjalnie z wadą wprowadzanych i oto skutki tego . Masz dwa wyjscia albo kupujesz uzywke ( kodujesz ASO CP ) lub jakis magik stawia ci na nogi sterownik . Tu i tu koszta sa spore
kinimod39 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jezeli posiadam vaga jest możliwość przez niego wgrać soft do sterownika? Nie znam żadnego magika z moich stron który by się tym zajmował
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jezeli posiadam vaga jest możliwość przez niego wgrać soft do sterownika? Nie znam żadnego magika z moich stron który by się tym zajmował Tu nic nie zrobisz ani VAGiem, ani VCDS Do postawienia tego sterownika trzeba miec troszke wiedzy i dobrego sprzetu . Koszta to roznie od 800-1000 PLN
simon__75 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 W Krakowie podobno stawiają na nogi MMI wszelkiego rodzaju...Niestety nie mam namiarów :/ Bodobno też ludki specjalnie wrzucają jakis ze***any soft zeby wlasnie uwalic takie urzadzzenia z pełna swiadomoscia ze tylko oni stawiaja to na nogi :/
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja znam tego szpeca co to robi dzwon i pytaj Kontakt - HOBOT SERWIS - Profesjonalna Elektronika Samochodowa
_Bumier_ Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kraków NaviPol - znajdziesz ich nawet na allegro
Rekomendowane odpowiedzi