TOM3K Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 mam takie pytanko Znalazłem ładne fotele z kanapą i boczkami z lifta na 4 el szyby, aktualnie mam tylko przód ale w planie jest zrobienie elektyki z tyłu. Tylko niestety jest to komplet z anglika i moje pytanie brzmi co musze zrobić z przednimi fotelami żeby wszystko grało ? i jak z boczkami z przodu wystaczy tylko te rączki z przyciskami wymienić na eu ? z góry dzięki za pomoc
Tom A4 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 fotele pasują no problem boczki trzeba przerabiać
TOM3K Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 ale tylko te rączki trzeba przełożyć czy coś jeszcze nie pasuje ? no i jeszcze te klamki co nie ?
jarfab0511 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tapicerka bloczków drzwi pasuje bez problemu ale tak jak kolega wyżej pisał musisz zmienić rączki
TOM3K Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 a da rade wyciąć kawałek na klamke? bo mam to zamykanie od środka i wtedy klamka jest troche większa ?
jarfab0511 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 dobry plastikarz wszystko zrobi chyba ze sam bedziesz dłubał
TOM3K Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 no chyba sam bym musiał bo gdzie ja takiego plastikarza znajde ;o ?
Rekomendowane odpowiedzi