nike166 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Hej, Moje boczne listwy obrysowe już nadają Sie do odnowienia gdyż chrom z nich zszedł maksymalnie i zamiast ładnych chromowanych zrobiły sie białe ... Komplety na allegro jakieś tam można trafić ale sa one tragicznie drogie dlatego pomyślałem że może sam bym spróbował je odnowić . Jak to najlepiej zrobić, uda sie to zrobić zwykłym chromem w sprayu plus jakimś bezbarwnym to psiknac ? Tylko czy taki chrom będzie Sie trzymał plastiku ? Doradzicie mi cos ?
jospethe Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie będzie to dobrze wyglądało jak dasz chrom w sprayu.
nike166 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 To jaki kupić żeby to wyglądało bądź jak to zrobić w domowych warunkach ?
edekxp Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ten chrom w sprayu to tylko ładnie wygląda na zatyczce puszki. Jak pomalujesz to będzie bardziej jak srebrzanka. Sam też się zastanawiam u siebie czym to poprawić. Z plastikiem chyba nie jest tak prosto Może tu CHROMTECH - Chromowanie na każdej powierzchni Zobacz to: Nowy rewolucyjny system chromowania - video w cda.pl chromowanie natryskowe nowość w Polsce - YouTube
nike166 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Kurde przydałoby sie to jakoś zrobić ale chyba nie będzie to takie proste ... A kupić chrom w puszce i sprężarka załatwić temat ? Też to będzie wyglądało kiepsko ?
edekxp Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Znalazłem firmę co robi to na plastiku.Trzeba zadzwonić i zapytać o cenę Przedsibiorstwo Badawczo-Produkcyjne VacMet Sp. z o.o.
nike166 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Chyba Sie z nimi skontaktuje chociaż i tak wolałbym zrobić to w domowych warunkach żeby nie bawić Sie w wysyłki itp
edekxp Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Też wolałbym sam to zrobić, ale to nie jest farba i bedzie lipnie wyglądać Zadałem im pytanie o cenę dla przykładu pomalowania listew drzwiowych te tylko przy szybach Myślę że odpiszą
nike166 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 To czekamy na info w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi