Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana foteli skóra tapicerek A4 B6 B7 elektryka ledzwie AIR BAG od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupuj, bo cena dobra. Potem bedziesz sie martwil jak zamocowac/podłączyć. :hi:

Opublikowano

kupuj, bo cena dobra. Potem bedziesz sie martwil jak zamocowac/podłączyć. :hi:

No ale Mlody ma racje to juz wole te kubelki co On dal.. :gwizdanie:

Ladne sa ciemne i widac ze zadbane.. Tamte niestety gdybym mial sedana nie myslal bym za dlugo.. A tak jednak rozsadek bierze gore.. Pomimo ze sa bardzo ladne..

Opublikowano

ja myślałem oczywiście o tych z linku Mlodego :gwizdanie:

Opublikowano

ja myślałem oczywiście o tych z linku Mlodego :gwizdanie:

A no to fakt :wink4:

Tylko zadalem pytanie czy ma regulacja odcinka ledzwiowego bo na tym mi tez zalezy :gwizdanie:

Opublikowano

Mam takie i moje maja tę regulację, wiec na 99% te też. Poza tym rzadko z tego korzystam :naughty:

Opublikowano

Mam takie i moje maja tę regulację, wiec na 99% te też. Poza tym rzadko z tego korzystam :naughty:

Na dlugie trasy jest to jednak przydatne :tongue4:

No poczekam az Kolo Mi odpisze..

Kurcze bede musial na swoje szukac kogos :mysli:

Bo do Salonu mi nie bede pasowaly :polew:

Opublikowano

no to czym to się różni oprócz wysuwania? oba mają lędźwie? a te nowe mają tylko elektryczne podnoszenie?

Opublikowano

no to czym to się różni oprócz wysuwania? oba mają lędźwie? a te nowe mają tylko elektryczne podnoszenie?

No tak oba maja ledzwie jeszcze sie upewniam ale raczej tak..

No te pierwsze maja full elektryke a tamte poki co nic nie wiem ale czekam na jakies wiesci i fotki jesli wlscicielowi zalezy to cos przysle..

Bo moje to jak sam widzisz zwykle nalesniki.. ;(

Opublikowano

ba... moje też... i powoli sie rozglądam...

Opublikowano

ba... moje też... i powoli sie rozglądam...

No tak wiesz kubel to kubel jest..

Mimo wszystko zrywne jest autko i te trzymanie na boki przydatna sprawa..

Te co Mlody dal by byly pasowne.. Aczkolwiek jakosc zdjecia jest kiszkowata i dlatego poprosilem o jakies inne..

Jesli ja ich nie wezme to po prostu wkleje Tobie i zobaczysz moze Tobie podpasuja bo cena glupia nie jest..

Ja nie wiem jak finansowo podolam bo juz troszke w tych miechu kupilem wiec :confused4:

Postaram sie wyskrobac ale dygam sie ze kupie a ze swoimi co zrobie ??! Bezsens kupic i aby moje staly i niszczaly w garazu :gwizdanie:

Opublikowano

niestety sprzedać ciężko będzie... bujam się już trochę z poduszką kierowcy - zero zainteresowania... tu podobnie pewnie...

ja też się spłukałem na inne rzeczy... ale jakby ktoś coś namierzył to proszę dać znać... szykuje mi się po prostu jakieś 8.000km w wakacje i średnio mi się to uśmiecha... choć obecne nie są straszne (najwygodniejsze jakie miałem) to wolałbym podparcie lędźwiowe...

szukam też podłokietnika :naughty:

Opublikowano

niestety sprzedać ciężko będzie... bujam się już trochę z poduszką kierowcy - zero zainteresowania... tu podobnie pewnie...

ja też się spłukałem na inne rzeczy... ale jakby ktoś coś namierzył to proszę dać znać... szykuje mi się po prostu jakieś 8.000km w wakacje i średnio mi się to uśmiecha... choć obecne nie są straszne (najwygodniejsze jakie miałem) to wolałbym podparcie lędźwiowe...

No ten podlokietnik super sprawa ale tunel srodkowy do wymiany wiec :confused4:

No ok jesli ja cos znajde a nie bede w stanie brac to Dam Cynka Tobie.. Odnosnie tych tak samo bo 500 zl za calos chyba duzo nie jest..

Wiesz patrze na aukcje to ludzie chca sprzedac w tak oplakanym stanie a w takich cenach te moje sa zadbane wiec moze sie udac.. No ale to czas pokaze :decayed:

Opublikowano

No ten podlokietnik super sprawa ale tunel srodkowy do wymiany wiec :confused4:

No ok jesli ja cos znajde a nie bede w stanie brac to Dam Cynka Tobie.. Odnosnie tych tak samo bo 500 zl za calos chyba duzo nie jest..

Wiesz patrze na aukcje to ludzie chca sprzedac w tak oplakanym stanie a w takich cenach te moje sa zadbane wiec moze sie udac.. No ale to czas pokaze :decayed:

tunel trzeba wymieniać przy podłokietniku w B6 ?? kurde szkoda bo też chciałem założyć

sorry za OT :embarrassed:

Opublikowano

Mozna wyciac.

Opublikowano

nie trzeba :wink4:

Opublikowano

Nie trzeba a czytalem ze trzeba :decayed:

Kurcze to ja tez chce pod lokiec cos :gwizdanie:

Opublikowano

jest tam jakaś gumka maskująca przy tunelu i nic nie widać...

Opublikowano

jest tam jakaś gumka maskująca przy tunelu i nic nie widać...

To bajki kurcze musze poszukac tez bo jednak przydatna rzecz :good:

Opublikowano

ja własnie wymieniłem swoje jak to nazwaliście "naleśniki" na półskóre s-line z B7 i tez mam problem bo w samochodzie mam tylko poprowadzony kabel od poduchy a one mają jeszcze regulacje odcinka lędzwiowego i lampki pod siedzeniem i za cholere nie wiem jak i do czego to podłączyć, a stare fotele bedzie cieżko sprzedać cos czuje choc mam w stanie idealnym razem z bokami.

Opublikowano

witam. mam totele ze sterowaniem odcinka ledzwiowego ( joystick) w samochodzie mam tylko kostke zółtą od poduchy a s siedzenia wychodzi czerwona kostka i czarna do lampki do czego to podłączyć czy ktoś ma nr z etki okablowania z kostakmi i jak to podpiąć?