lukmistrz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam, mam problem z moim AWXem, na wstecznym biegu powstają jakieś dziwne drgania, Wiecie może co to może być?
lukmistrz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jutro pojade do mechanika i zobaczę. .....Rzeczywiście to poducha pod skrzynią, ale nie była walnięta tylko lekko przekręcona Kamień z serca, że to tylko to
lukaszt1990 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam ja mam podobnie jak jest auto zimne po dłuższym poztoju i nie powtarza sie to za każdym razem droga przy ruszaniu do przodu i do tylu to w takim razie boje sie że to sprzęgło ale w takim razie moze tez byc to poduszka? Jak mozna to sprawdzić?
syndykat3 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 wjedz na kanał i zerknij czy poduszka jest dobrze dokręcona iczy śruby sa lużne i jak wygląda guma i będziesz wszystko wiedział !!
lukmistrz Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 Sprawdź również jak tam poduchy pod silnikiem
Rekomendowane odpowiedzi