tazman Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 No tak chyba nie do końca, jak masz ciemny lakier to jest spory problem z mazami. Kluczem jest aplikacja minimalnej ilości produktu, najlepiej na chłodny lakier i oczywiście w cieniu. Dla mnie nie taki on quick i znam kilka qw, które radzą sobie z tym lepiej, choćby ten od waxaddict.
hejneken Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Panowie jaki środek polecacie do usuwania owadów? Auto Finesse Citrus Power i nie gryzie wosku przy tym, ja osobiście polecam Się zaopatrzę
Stich Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 No tak chyba nie do końca, jak masz ciemny lakier to jest spory problem z mazami. nie zauważyłem,Może wilgotnośc u Ciebie za wysoka?
tazman Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 No właśnie nie. Suchutki garaż, obecnie ok 17 stopni. Na kosmetyce aut też kilka osób miało problem z dotarciem na czarnym. Ogólnie lubię i cenię ADBL, ale z qw narazie nam nie po drodze ;-)
Stich Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 nie wiem dlaczego. Ja takiego problemu nie zaobserwowałem. Moze fibra nie daje rady?
rune Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tez wydaje mi sie, ze za duza aplikacja. Do owadow Gyeon Bug and Grime polecam osobiscie.
Kasparov Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam.Polećcie jakiś środek do czyszczenia dość mocno zabrudzonej tapicerki materiałowej. Najlepiej jakąś piane w szpreju lub równie łatwego w aplikacji.
TOM3K Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 :hi:Jak docieracie NW soft99 ? Producent mówi że wysycha całkowicie po około 12h a każe docierać wilgotną mikrofibrą . Nie osłabi to tej NW ?
TOM3K Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 i udaje Ci się to dobrze dotrzeć? bo u mnie średnio to wychodziło.
bodas Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ja mam tą http://www.petrostar.pl/kosmetyki/czyszczenie-karoserii-i-szyb/soft99/soft99-fusso-glaco-niewidzialna-wycieraczka,p345541474. Nie było problemu ze starciem po 10min.
Stich Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Polećcie jakiś środek do czyszczenia dość mocno zabrudzonej tapicerki materiałowej Usługa ekstrakcyjnego prania Najlepiej jakąś piane w szpreju to nie forum januszów
Kasparov Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Polećcie jakiś środek do czyszczenia dość mocno zabrudzonej tapicerki materiałowej Usługa ekstrakcyjnego prania Najlepiej jakąś piane w szpreju to nie forum januszów To co tutaj robisz? Zapewne nie jedna osoba testowała z uwagi na łatwość w użyciu i przede wszystkim z braku czasu oddania auta do czyszczenia. Jeśli nie ma środka o który pytałem to może coś innego?
Stich Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 To co tutaj robisz? hehe, nauczam Nie istnieje środek, którego szukasz. Wetrzeć głębiej możesz mydłem i wodą.
Kasparov Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 No i ok. Dzięki za odpowiedź. Sent from out of space.
Kali S4 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Dokładnie, brud trzeba wyciągnąć a nie wcierać go głębiej
TOM3K Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mam dwa pytania. Spotkałem się z opinią że zakładając talerz mocujący o innym rozmiarze mogą powstawać dziwne wibracje . Prawda to ? Mam talerz 125mm a przydałby się też mniejszy i teraz nie wiem czy kupić coś "mini" czy tylko talerz i pady. Myślę nad powłoką tylko nie jestem pewien co wybrać żeby nie wymagało jakichś szczególnych warunków aplikacji bo będę to robił w zwykłym garażu. Wiadomo temperatura i wilgotność jest losowa. Co możecie polecić ?
Stich Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mam talerz 125mm a przydałby się też mniejszy i teraz nie wiem czy kupić coś "mini" czy tylko talerz i pady. kup talerz i pady Co możecie polecić ? OpticoatChyba nie istnieje łatwiejsza do aplikacji powłoka.
Rekomendowane odpowiedzi