Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Auto Detailing - Krótkie pytanie - krótka odpowiedź

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co mogę kupić do czyszczenia wnęk w aucie? Mam na myśli obszar pod klapka od wlewu paliwa lub wnęki po otwarciu bagażnika. Oraz kratek w zderzaku, grilla itp.

Edytowane przez Matejus_93

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Co mogę kupić do czyszczenia wnęk w aucie? Mam na myśli obszar pod klapka od wlewu paliwa lub wnęki po otwarciu bagażnika. Oraz kratek w zderzaku, grilla itp.

Dobre apc plus pędzel.

Opublikowano

Chcę zrobić porządek z felgami po zimie. Jednakże zrobiłem błąd - ponieważ mogłem je ogarnąć przed zmianą opon i wyważaniem.

Moje pytanie : czy środki typu APC, IronX, Zmywacz silikonu BOLL nie spowodują odklejenia odważników ? ? ?

Planuję zrobić tak jak w tym wątku : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/355953-detailing-felg-przygotowanie-do-sezonu-dekontaminacjadeironizacjakorektazabezpieczenie-etc/

Opublikowano

Nie spowodują.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie polerując auto po każdym el powinienem wyczyscic gabke z nadmiaru pasty i tego co spolerowałem? Ranty felg mam trochę zmatowiale czym wypolerować? Felgi bbs speedline 2 częściowe. Chciałbym polerka ogarnąć bo brzydko wygladaja;/

Opublikowano

A ja mam takie pytanie polerując auto po każdym el powinienem wyczyscic gabke z nadmiaru pasty i tego co spolerowałem?

tak
lub wymienić na nową
lub umyć i wysuszyć
Opublikowano

Jaki QD polecacie do SOFT99 - Fusso Coat 12 Months Wax Light color?

Obecnie mam AUTO FINESSE FINALE QUICK DETAILER 500ML - DETAILER Z CARNAUBĄ , ale niestety zauważyłem że wymywa wosk i kropelkowanie pada po nim.....

Czy jest coś lepszego od Fukupika?

Opublikowano

Panowie jaka kolejność: IPA, cleaner DJ lime prime, wosk DJ Blue Velvet, "politura" Poorboys Black Hole? Wydaje mi się, że lepiej bez używania cleanera, wytrzeć porządnię ipą, potem Black Hole i na niego wosk?

Opublikowano

zależy jaki wosk

Opublikowano

wosk DJ Blue Velvet
Opublikowano

wybacz umknęło mi to. Kolejność poprawną napisałeś na koniec

Opublikowano

lucas oil slick mist
Opublikowano

Kolejność poprawną napisałeś na koniec

:hi: łącznie z pominięciem cleanera? :)
Opublikowano

Ja bym jednak zastosował cleanera. Ipa nie zmyje tak osadów i resztek wosku jak cleaner

Opublikowano

to taka kolejność cleaner, ipa, politura, wosk? glinkowanie itp to wiadomo ;)

Opublikowano

Nakładał ktoś coś na te szmaciane nadkola ? Strasznie mnie denerwuje to że za każdym jak deszcz popada to pełno syfu na tym jest. Macie coś co by troche zabezpieczyło te nadkola przed łapaniem tego syfu ? Może jakieś środki zabezpieczające do wewnętrznej tapicerki ? Coś co odpycha wode

Opublikowano

lucas oil slick mist

ciężko go kupić bo jest "chwilowy brak na magazynie".. może coś podobnego ?

Opublikowano

Nakładał ktoś coś na te szmaciane nadkola ? Strasznie mnie denerwuje to że za każdym jak deszcz popada to pełno syfu na tym jest. Macie coś co by troche zabezpieczyło te nadkola przed łapaniem tego syfu ? Może jakieś środki zabezpieczające do wewnętrznej tapicerki ? Coś co odpycha wode

ja je z zewnątrz i wewnątrz posmarowałem masą bitumiczną, dużo schodzi bo chłoną sporo, ale teraz już woda w nie nie wsiąknie ;) jest to u mnie w temacie ale ktoś tam się bardzo zdziwił po co to robiłem :o

Opublikowano

ale wtedy chyba już nie widać ze to są szmaciane nadkola prawda? a mi chodzi o to żeby jakąś niewidzialną powłokę ochronna

Opublikowano

Gtechniq L1