Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Springi -40/-40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby miał to bym się nie zastanawiał tylko od razu wrzucał. 40/35 albo 45/40 a te drugie obniżenie wyjdzie na bank po wrzuceniu eibach sportline także dawaj dawaj:naughty:

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ----------

Eibach 40/40 niby. Koło 18x8 cholera tył coś wysoko.

dscn1266_2776191039169015473.jpg

---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ----------

A może i nie jest źle. Siadł mu ten zawias bdb jak mało które 40/40. Gazu na bank nie ma i zero gratów w bagaju:)

dscn1244_5643179183989277657.jpg

---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ----------

Auto z silnikiem 2.4 V6 może wrzucił springi od 1.8 itp i dlatego przód ma sporo niżej? Weź i zgadnij.

Opublikowano
  • Autor

aaa dla avanta maja -40 z eibacha.. mendy ;p fakt tył troche wysoko, ale lepiej tak niż przód miałby się unosić :D

Im dłużej to się ciągnie to coraz wieksze mam watpliwości, tak to jest jak człowiek ma jakiś wybór. Dzisiaj info dostałem, że sportline będzie ok. 05.08 dostępny :jerk:

---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

fakt pewnie silnik mu troche dociążył

Opublikowano

A tu masz drugie 40/40 i już nie jest tak różowo. Przód jest wyżej. Dołóż coś do bagaja i tragedia murowana.

pict00036al.jpg

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

Wydaję mi się że na sportline siądzie idealnie i będziesz zadowolony. O ile Eibach czegoś nie odwalił z tym zakresem nacisku na oś.

Opublikowano
  • Autor

no na sportline raczej nie bedzie motorowki tylko zeby dalo sie na tym jezdzic po takiej wsi jak Częstochowa :decayed:

Opublikowano

Taaa wieś.. Przyjedź do morąga. Nawet nie wiesz gdzie to jest :D Miasto jak miasto ale nasze drogi to masakra. Najbardziej wkur... mnie studzienki. Albo wystają w cholerę 10 cm albo są zagłębiona na tyle samo. Do tego masa dziur i łat.

Opublikowano
  • Autor

hehehe :grin: dlatego też trochę się boje tego sportline :facepalm: no ale co tu innego kupic jak nic nie ma :)

Opublikowano

A tak w ogóle to seria Sportline będzie ok do amortyzatorów 1BE? Czy raczej trzeba będzie wymienić na jakieś bardziej sportowe?

Opublikowano
  • Autor

dla mnie jako że są one już o obniżonym skoku to muszą wystarczyć :) też nie jest to obniżenie ala -60 także raczej da rade :wink:

Opublikowano

Według mnie przód może się wylać szybciej niż normalnie. Dużo szybciej:) Tył raczej pojeździ. Jak macie dylemat to komplet bilstein B8 załatwi sprawę:grin:

Opublikowano
  • Autor

ja już 1be kupiłem także dopiero będziemy się zastanawiać jak coś będzie nie tak, zreszta nawet nie chce wiedzieć ile kosztuje ten blistein :P

Opublikowano

Jak dobrze poszukasz komplet tył 800zł z wysyłką a przód jakieś 1100-1200;] Ktoś powie , ze lepiej już kupić za to gwint ale to g prawda. Gwint tej jakości kosztuje od 4 tyś w gorę a i tak będzie mniej wygodny.

Opublikowano
  • Autor
:polew: ja podziękuje nie te fundusze :decayed:
Opublikowano

Czyli nie ma co kombinować. Trzeba kupić ProKit i tyle. Będzie tzw. złoty środek.

Opublikowano
  • Autor

ja już się nic nie odzywam bo zgłupiałem :suicide_anim:

Opublikowano

hehehe:grin: No tak wygląda cenowo porządny zawias. + za to , że tych amorów się nie wymienia tylko regeneruje za 100-150zł zależnie od stanu. A padają rzadko. Wiec może się okazać , że po 5 latach jesteś dużo do przodu i lepiej jeździsz.

Opublikowano

Moje 1.8. LPG 40/40. Opona przod 205/45/17 tyl 215/45/17. supersporta3yjyqeq.jpg

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

siedzi tak jak powinno i to z lpg :) z takiego prześwitu tylko, że przy 18" byłbym zadowolony :cygaro: dzieki za foto :)

Opublikowano

Siedzi bdb tylko , że sprężyna sprężynie nie równa. Tym razem wyszło ok a innym razem montując coś innej firmy będzie już kiepsko.

Opublikowano
  • Autor

także już wiemy, żeby szukać czegoś z minimum -5 na przodzie względem tyłu xd

Opublikowano

Zeby tak wyszlo musialem. Tylu regulacje ustawic do samej gory ( regulacja na talerzykach). Jak zakladalem pierwszy raz regulacja byla ustawiona na srodek to kolo w nadkole sie chowalo :D

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka