przesmyk Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Witam wszystkich klubowiczów , ostatnio cos złego dzieje sie z moim autkiem.W trakcie rozruchu żarzą mi sie kontrolki deski rozdzielczej ( abs air bag klimatronik ), łącznie z miganiem kontrolki hamulca oraz dzwiekiem przerywanym przez jakis czas.Moze ktos miał podobny problem?prosba o pomoc
domelq Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Proponuję sprawdzić stan akumulatora i przy okazji sprawdzić sprawnośc układu ładowania... A czy przy okazji nie szwankuje CI np. centralny??
Iverson Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 proponuje podłączyć pod vaga'a i sczytać ewentualne błędy, wrzuć je potem na forum.
przesmyk Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 Vaga kupiłem wczoraj i czekam na paczke az przyjdzie.Miałem już dosyś ciągłej niewiedzy co się dzieje z bryką.Dam znać na pewno o co chodzi bo jak przeglądałem fora to problem się pojawiał dośc często.Sprobuje jeszcze z baterią pokombinować.Oby to niebyło nic powaznego.Dzięki za podpowiedzi koledzy.[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 11:10_________________________________________________Witam Zbadał mi magik vagiem usterki code 001 00626 Glow period warning lamp-k29 code 002 17978 P1570 Engine control module disabled code 003 01265 EGR valve-N18 Prośba o opinie, z góry dzięki pozdro
Rekomendowane odpowiedzi