interfann Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Cześć. Kupiłem sobie audiczke a4 b6 avant ale już moja kobiecinka przywaliła mi tylnem zderzakiem i nadkolem w palete kostki brukowej:facepalm: Poszukuje dobrego lakiernika która ogarnie mi ten temat bardzo dobrze i oczywiście w rozsądnej cenie. Uszkodzony został lakier na zderzaku tylnim oraz prawe nadkole plus lekka wgniotka na nadkolu. Znalazłem taki warsztat Warsztat samochodowy Warszawa - naprawy powypadkowe Warszawa blacharstwo, lakiernictwo samochodowe, dobry blacharz i dobry lakiernik Warszawa Targówek Może jakieś sugestie. Proszę o pomoc z góry dziękując za pomoc:)
Robero321 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Róźne opinie widać w necie zobacz np tą LeonClub • Zobacz wątek - Stluczka Auto Mlynarski Tu wygląda że chcieli klienta naciągnąć na kase. Poszukaj opini i się zastanów
interfann Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 byłem w 3 zakładach. powiem szczerze, że póki co w AutoSzaserBis gość podszedł do mnie rzeczowo i nie olał mnie. Może ktoś miał już styczność z tym zakładem?
Kolkov Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Jeżeli chodzi o lakierników to mogę polecić JaniCar: Janicar.pl Zadzwoń, pogadaj.
jogi83_wawa Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Warszawa- Tarchomin Nowodworska 11 506201086
Robero321 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Jeśli chodzi o warsztat na Nowodworskiej to ja się zawiodłem. Robota średnio kiepsko zrobiona po pół roku lakier siadł i było widać jak pod lakierem została dotarta szpachla - dotartą chyba jakimś bardzo grubym papierem bo wyglądało to kiepsko. Choć sam lakier dobrze położony to powierzchnia pod nim kiepsko przygotowana
hutch1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Może odgrzeje ale ja robiłem auto w markach na Bema u Artura. Firma bujan-trans gość to fachowiec i zna sie na rzeczy, polecam !
Rekomendowane odpowiedzi