dynamiquedci Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Czy takie wskazania powinien wskazywać przepływomierz? Wydaje mi sie ze on wogole nie działa....
dynamiquedci Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Bledow brak. Nawet po odpieciu wtyczki nie wywala checka. Samochod nie ma mocy... Podmienilem przeplywke od 1.9 tdi i troche lepiej jechalo ale tez bez rewelacji.
Łukasz13 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Błedów brak nawet po odpięciu przepływki? w innym temacie pisałeś że program tam jest, co to za program? może tu tkwi przyczyna, inne logi masz? zrób dynamicznie 002+033 i 115+118+020.
dynamiquedci Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 Logi podeśle później. Ale dzisiaj wymieniłem przepływomierz, i o dziwo auto jedzie do 3 tyś obrotów i jest szarpniecie i dalej nie da się jechać.... Auto kupiłem od chłopaka które miało ponoć 191KM i 271 Nm. Ciekawe czy ten program nie zgłupiał, i przez to te problemy
Rekomendowane odpowiedzi